Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nechce mi načíst hra FUEL
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
nechce mi načíst hra FUEL
dobrý den, mám problém stáhnul jsem si hru fuel.Instalace proběhla bez problému ale v momentě kdy jsem si chtěl hru spustit system mi hodil chybu kde se píše že chybí soubor xlive.dll. Takže sem si ho stáhnul ale nevím ke kterému programu ho mám přiřadit aby mi to jelo poradteprosím. děkuji předem
Re: nechce mi načíst hra FUEL
Zdravim, pekny vecer preji a vitam Vas u nas na foru
Prectete si prosim pravidla fora
Hru jste stahnul a cracknul
nebo je to free