Zdravím,
Zdá se mi to nemožné
Steré PC kde jede ještě XP SP3 32bit jsem čistil od šmejdu… Nic extra nebezpečného jsem nenašel a tak nakonec použil nástroje TFC, OTC (už nevím v jakém pořadí) a po restartu poškozený uživatelský profil… Takže se po několika minutách mi naskočila default plocha! Byl to firemní PC a já myslel, že si to půjdu hodit! Je snad tohle běžné? Naštěstí jsem si před tím vším vytvořil bod obnovení a vrátil se a vše naprosto ok… Ale ptám se, jak je to možné? Co bylo špatně? Musím na sebe prásknout, že jsem neprovedl restart mezi nástroji… Tak mě napadá, že by chyba byla v tomhle

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
TFC, OTC - vymazali uživatelský profil
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: TFC, OTC - vymazali uživatelský profil
Ahoj,
pokud vím tak tohle už jsi řešil na jiném foru.
Prostě jsou to jenom programy, mohli nabourat nějaký klíč v registru, při tom čištění, to se může stát kdykoliv. Nevím jestli vadilo, že jsi mezi nimi neprovedl restart, řekla bych že to vadit nemůže. Vím že občas někomu po použití OTC nechce naběhnout systém a musí použít poslední známou funkční konfiguraci. Njespíš při tom čištění od použitých utilit něco nabourá v registrech.
pokud vím tak tohle už jsi řešil na jiném foru.
Prostě jsou to jenom programy, mohli nabourat nějaký klíč v registru, při tom čištění, to se může stát kdykoliv. Nevím jestli vadilo, že jsi mezi nimi neprovedl restart, řekla bych že to vadit nemůže. Vím že občas někomu po použití OTC nechce naběhnout systém a musí použít poslední známou funkční konfiguraci. Njespíš při tom čištění od použitých utilit něco nabourá v registrech.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.