Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Ako mas na mysli nabootovat z CD? Mozes to vyskusat. Ja by som tipoval na problemy s diskom. Bud on samotny, kabel alebo radic.saiyan píše:Ako aktivujem bod obnovy,keď sa ani do biosu nedostanem? Proste som len na začiatku,ani do os sa nijako nedostanem - dá sa to nejako cez konzolu zotavenia?
To jsem blázen! Jak může mít vložená síť. karta něco společného s klávesnicí? Nechápu.saiyan píše:Páni,problém vyriešený-základná doska je v pohode,chyba bola v sieťovej karte,kt.bola pridaná po inštalácii Windowsu XP,alebo nedoliehala presne na milimetre
Asi ako bola zasunuta zle, nechapal to ani pocitac. Nedoliehali kontakty, bol z toho jelenRudy píše:To jsem blázen! Jak může mít vložená síť. karta něco společného s klávesnicí? Nechápu.saiyan píše:Páni,problém vyriešený-základná doska je v pohode,chyba bola v sieťovej karte,kt.bola pridaná po inštalácii Windowsu XP,alebo nedoliehala presne na milimetre
A medzi stolickou a klavesnicoucernohous13 píše:Chlapci, taky nemusíte rozumět úplně všemu - jsou věci mezi nebem a zemí