Dobrý den,
mam problem s notebookem - pri spousteni win xp se vzdy obejvi bsod s kodem 0x0000007E ( 0xC0000005, 0xAB8840CB, 0xB99D9CA8, 0xB99D99AX). System lze pustit poiuze v nouzovem rezimu bez site. Snazila jsem se googlit,ale bohuzel jsem nic kloudneho nenasla..
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Těžko takto jednoznačně říci, zda je to problém systému, nebo problém hardwarový. Budete muset zkusit opravu systému z instal. média. Pokud se nezdaří, jedná se hw. problém
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.