Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

asi jsem dostal do compu omilem virus

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
madara
5. stupeň - BAN

asi jsem dostal do compu omilem virus

#1 Příspěvek od madara »

ahoj koukal jsem se na stránky kde se dají zadarmo stáhnout viry nechtěl jsem je ale jenom jsem se na to koukal a kliknul jsem na rubriku viry a začalo to stahovat avast hlásil malware a přerušil spojení a já potřebuji vědět jestli ta nějaká svině se tam už nedostala .děkuji předem.

//sudanec presunul do spravnej sekcie

vyosek
VIP
VIP

Re: asi jsem dostal do compu omilem virus

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

:arrow: Avast zasahl a havet do PC nepustil, takze bych byl v klidu...

Pro jistotu
:arrow: Stahnete Malwarebytes' Anti-Malware (zkracene MBAM) (viz muj podpis)
  • Provedte aktualizaci - treti zalozka
  • Provedte uplny sken - nic nemazte :!:
  • MBAM miva obcas falesne detekce, proto vlozte log do prispevku a pockejte na posouzeni
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

madara
5. stupeň - BAN

#3 Příspěvek od madara »

ááá vyosek budeme :offtopic: můžete :offtopic: :closed: můžeme to vyřešit osobně prosím ?

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Problemy resime na foru, PMky neslouzi k jejich reseni - je to i z duvody aby logy byly pristupne ostatnim kolegum ke studijnim ucelum...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

madara
5. stupeň - BAN

#5 Příspěvek od madara »

takže jak jste zastoupil v topicu o avg že nalezl 84 varování můžete zamknout protože budu celý systém přeinstelovávat už za 3 dny a tím se všeho zbavím budu tomu obnovovat kvůli poškozenému systému viry poškodili windows a proto můžete říct spolupracovnici že je vše OK firewall stáhnu potom a dám vám vědět. děkuji za vše nejlepší rádci :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

Nemate tedy zac...

Odpovědět