Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Sdílení a zabezpečení složky
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Sdílení a zabezpečení složky
Ahoj. Jako vždycky si nejsem jistý, patří-li můj dotaz zrovna do této sekce, tak pokud ne - předem se omlouvám...
Poradí mi, prosím, někdo proč se mi při sdílení složky pomocí funkce "Sdílení a zabezpečení..." nezobrazuje záložka "Zabezpečení"? Je tam jen "Obecné", "Sdílení" a "Vlastní nastavení". Zatímco na jiném kompu vidím "Obecné", "Sdílení", "Zabezpečení" a "Vlastní nastavení"...
Na obou PC je OS XP Professional a sdílet chci složku po síti, obsaženou v "Program files".
Poradí mi, prosím, někdo proč se mi při sdílení složky pomocí funkce "Sdílení a zabezpečení..." nezobrazuje záložka "Zabezpečení"? Je tam jen "Obecné", "Sdílení" a "Vlastní nastavení". Zatímco na jiném kompu vidím "Obecné", "Sdílení", "Zabezpečení" a "Vlastní nastavení"...
Na obou PC je OS XP Professional a sdílet chci složku po síti, obsaženou v "Program files".
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sdílení a zabezpečení složky
zdravim
Ano, to musis>tento pocitac>>zalozka>>nastroje>moznosti zlozky>>zobrazenie>>vybrat fajku>>pouzit zjednodusene zdielanie suboru[doporuceno}>>ok>.pouzit.
hotovo.
Ano, to musis>tento pocitac>>zalozka>>nastroje>moznosti zlozky>>zobrazenie>>vybrat fajku>>pouzit zjednodusene zdielanie suboru[doporuceno}>>ok>.pouzit.
hotovo.
Ahoj. Díky za radu. Jen si nejsem jistý, jestli jsem dobře porozuměl... Takže mám tedy VYPNOUT to zjednodušené (přitom doporučené) sdílení nebo zapnout? Zapnuté jsem ho totiž měl. Ale zapnuté je i na druhém kompu, kde se záložka "Zabezpečení" zobrazuje...
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
vybrat fajku
zmaz fajku>ok-pouzit.
zmaz fajku>ok-pouzit.
Zkusil jsem, ale žádná změna... 

Jo, tohle už jsem dneska četl, ale nikde zmínka o chybějící záložce "Zabezpečení".
Nejsem kdovíjak zběhlý, ale mám možnost srovnat 10 kompů, na kterých ta záložka "Zabezpečení" je a některé mají zapnuté
to zjednodušení a jiné ne... Jsou propojené v doméně a na některých ta záložka je a na některých ne. A jsou tam bez zaškrtnutého zjednodušení, které neukazují "Zabezpečení" a naopak se zaškrtnutým zjednodušením, které "Zabezpečení" ukazují... Jsem z toho mimo...
Ale každopádně díky za snahu
Pokud tě ještě něco napadne - budu rád.
Nejsem kdovíjak zběhlý, ale mám možnost srovnat 10 kompů, na kterých ta záložka "Zabezpečení" je a některé mají zapnuté
to zjednodušení a jiné ne... Jsou propojené v doméně a na některých ta záložka je a na některých ne. A jsou tam bez zaškrtnutého zjednodušení, které neukazují "Zabezpečení" a naopak se zaškrtnutým zjednodušením, které "Zabezpečení" ukazují... Jsem z toho mimo...
Ale každopádně díky za snahu

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Ak, by si precital poriadne, tak by si videl toto:
Nemas zaco.
U xp-professional. treba povolit, ja inak ti nemozem pomoct, to musis sam nastavit, samozrejme z uctu administratora.Poznámka: Počítače se systémem Windows XP Home Edition mají zjednodušené sdílení souborů vždy povoleno.
Nemas zaco.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tu mas z mojho pc, zalozka zabezpecenie chyba
vyberiem fajku:
ok, pouzit
zalozka je tam:
http://img814.imageshack.us/gal.php?g=c ... 181119.jpg
vyberiem fajku:
ok, pouzit
zalozka je tam:
http://img814.imageshack.us/gal.php?g=c ... 181119.jpg
Díky za snahu a rady, ale fakt jsem s tím nehnul... Teda zatím. Jestli se mi to povede, dám ti vědět.
Zatím dík.
Zatím dík.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
no, ak prides na to, tak napis
nemas zaco.
nemas zaco.
Ahoj. Tak HEUREKA! Rozhodil jsem sítě a zjistil, čím to bylo. Jako první jsem dostal tutéž radu jako od tebe - ale se stejným výsledkem... No a pak následovala další a to abych se podíval, mám-li jednotku v systému FAT32 nebo NTFS. No a v tom to bylo. Na kompu byl FAT32 a bylo třeba ho překonvertovat na NTFS. Teď už tam záložku "Zabezpečení" mám a já jsem zase o něco chytřejší...
Měj se a ještě jednou dík za ochotu.

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele: