Mám jeden veľký (alebo dva malé?) problém/y. Pri zapnuti pc sa dostanem len na úvod informácií zhruba po Detecting IDE drives...
Ďalej to zamrzne,horko ťažko sa mi podarí dostať do biosu,kde zistím že nevidím HDD len mechaniky, tak to dám auto.vyhľadať a nájde.Keď vyjdem po uložení z biosu tak sa to "rozbehne" ale zase sa dostanem na čiernu obrazovku, kde vypíše nejaké technické informácie +
Pri. Master Disk HDD S.M.A.R.T. capability .... None a na konci DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK...
Vložím teda inštalačné cd,ale nejde mi spustiť konzola pre zotavenie. A ďalší problém je na svete keď mi disk nejde preinštalovať-dostanem sa po tabuľku s výberom pre opravu,inštaláciu,vymazanie zväzkov, ukoncenie.. Este jedna dôležitá vec, ukazalo mi celkove voľné miesto na HDD ale nie particie C a D (ako ich mám pomenované) Skúšal som preinštalovať,ale takmer hneď vypíše "ospravedlnenie" že v systéme Windows sa vyskytla nejaká chyba, a doporučí ma to k reštartu a následne konzole na zotavenie cez F8,čo mi prirodzene nefunguje.

Prosím o pomoc