Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
nvm ci to je normalne u Win 7 ale aj ked nemam prakticky nic pustene len napr. Operu a zapnem si Lineage II a to nie najnovsiu verziu iba C6 Interlude ktora mam parametre take ze ju s mojim pocitacom pusti aj 5 az 6 krat tak sa mi kludne stane ze mi nahodi hore v okne (Nereaguje) okna zblednu aj Opera zbledne a sek celeho pocitaca a po par sekundach ide vsetko ako keby nic
je to normalne
Pokud se vám problém objevuje pouze při hraní té hry, bude to asi problém hry. Zkuste se obrátit na některé herní fórum, kde jsou na to odborníci. Toto je fórum bezpečnostní, zde řešíme problémy s bezpečností provozu IT. Druhá možnost je kompatibilita té hry s Win7, nebo s hardwarem.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.