Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
dobry......chcem sa poradit resp. ...poprosit o pomoc...........na FB mi prisla sprava od priatela otvoril som ju a bol to strasny vyrus............na pc mi naskocilo modre pozadie a warning, a nejaky system tool version 2.20 ktory vzdy hlada vyrusi no neodstrani ich,neda sa ani odinstalovat..........neidu mi hry prehravace ,filmy ...respektive nic co je nainstaovane neotvorim ani word a skoro ziadna ikona neide spustit ....jedine net a fotky......stiahol som antivyrus ale na pc to neide nainstalovat ,a windows von koncom nechcem preinstalovat mam tam vela potrebnych veci.........PROSIM O POMOC ,RADU .....DAKUJEM
Stáhni si ComboFix
a ulož ho jako zmije.comna plochu.
návod na použití: http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix
Ukonči všechna aktivní okna,vypni Antispy a Antivir a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna a nic nespouštěj
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
Kdyby ti po použití ComboFixu systém nenaběhl - při restartu F8 a poslední známá funkční konfigurace
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
Dakujem za radu......ale niekolko kraat som vypol pc ....zrazu som ho zapol a vyrus je prec, vsetko ide ako ma len troska spomalene.......ale aj tak som vdacny za radu ..VDAKA
nevím jestli to máš čisté, ale kdyby byl problém, tak se ozvi.
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím