mam stolni pocitac, XP se 3. service packem, avast a spyware terminator, vsechno updatuju pravidelne. Posledni mesic mi scan nic nehlasi, zadna nakaza. Muzu postnout i nejake logy, reknete si jake.
Problem je takovyto:
Bezi mi normalne wifi pripojeni na moji sit s nastavenim WPA-PSK/TKIP. Ale pak mi to vypadne, hlasi to ve vlastnostech viz obrazek: (moje sit je texasholdem, a bigkahuna je mistni free wifi, kretou chytam, ale nefunguje moc rychle ani stabilne)

ze sit vubec nevysila (je to preskrtnute). No a pak za chvilku vidim, ze sit znovu vysila, ale kdyz si dam pripojit, tak se nic nedeje, snazi se to pripojit, ale nepodari se to, a kdyz jsem hledal, jaktoze, tak jsem v nastaveni site nasel, ze mam prehozene wpa-psk /tkip na wep/otevrene vcetne hesla. viz obrazek:

takze vlastne mi to nejak prehazuje nastaveni v kompu, ze se pak komp neumi pripojit na sit protoze ma spatne nastaveni (potrebuje wpa-psk +tkip), navic stale s heslem. A za chvili mito zase prestane jakoby vysilat a pak se to spravi a vidim tu sit zase s wpa-psk +tkip, takze se pripojim.
Co s tim? Nejaky trojan ktery nemuzu najit avastem? Jak mam kompu natvrdo rict, ze se proste bude pripojovat s wpa-psk +tkip a nesmi to nikdy zmenit?
Predem diky za pomoc,
planuju reinstalaci z XP na Win7, ale rad bych vedel, co se mi deje v kompu, abych se toho pripadne vyvaroval i s win7