Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

...

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
motji
VIP
VIP

Re: Pro jaký antispyware se rozhodnout ?

#1 Příspěvek od motji »

Dobré ranko :)
Poslední otázka:) Na jednom fóru mi někdo řekl že Ad-Aware a Spybot Search & Destroy byly dříve dobrý ale v dnešní době jsou už docela pod průměrem, je to pravda ?
Ano, tyto dva programy už moc nedoporučujeme, Superantispyware nebo mbam jsou lepší.
Za mě osobně asi SAS, Mbam má trochu víc falešných detekcí, takže před mazáním mbamem je lepší nechat si nález zkontrolovat zde na foru :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

vyosek
VIP
VIP

Re: Pro jaký antispyware se rozhodnout ?

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

Jen doplnim kolegyni drobnostmi :wink:

Spybot - program ma uz nejlepsi leta davno za sebou a posledni cca 3 roky neni schopen celit aktualnim hrozbam
Ad-Aware - ma jiz ukonceny vyvoj
Kolize s Nodem nebude - pokud nebude mit AntiSpy zapnuty rezindetni stit - coz u SAS ani MBAM nehrozi, jelikoz jej nemaji

Jinak z me strany taktez mohu doporucit SAS - SuperAntiSpyare - info o nem http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=51359[/list]

Jeste bych pak doplnit osobni firewall
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět