Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Hláška
Moderátor: Moderátoři
Hláška
Dobrý deň,keď dám Štart tak sa mi objaví hláška:"Nainštalovali sa nové programy",bežne keď som niečo nainštaloval tak mi to hneď po prvom ťuknutí na program alebo hlášku zmizlo a teraz nie. Nevie niekto ako tú hlášku odstrániť? Ďakujem.
Re: Hláška
Dobrý den,
vyzkoušejte: Start-pravý klik Vlastnosti- Nabídka Start- Vlastní- Upřesnit- na kartě Upravit nabídku Start odznačit "Zvýraznit nově nainstalované programy".
Restartujte počítač a pokud se hláška už nebude objevovat, můžete zase možnost "Zvýraznit..." označit.
Mohlo by to zabrat
vyzkoušejte: Start-pravý klik Vlastnosti- Nabídka Start- Vlastní- Upřesnit- na kartě Upravit nabídku Start odznačit "Zvýraznit nově nainstalované programy".
Restartujte počítač a pokud se hláška už nebude objevovat, můžete zase možnost "Zvýraznit..." označit.
Mohlo by to zabrat

Zdravím, zabralo to ale len dovtedy dokedy som to nezaškrtol naspäť.
Děje se tak u pouze jednoho konkrétního programu, nebo zůstávají zvýrazněné všechny nově instalované programy?
Zvýraznené sú 2 progr.:Avast,Google Chrome, tie som inštaloval ako posledné.
Aha, můžete zkusit pročistit pc CCleanerem . Je docela možné, že je nějakým způsobem poškozený systém, ale dělat opravu kvůli tomuto, pokud nejsou další problémy se mi zdá zbytečné. Je taky možné, že po pár použití a restartech hláška zmizí.
Jinak zvýraznění nových programů je možné odstranit jak jsem psal výše, pak taky lze úpravou v registru, popř. změnou vzhledu nabídky Start...
Víc vám bohužel nejsem schopný pomoci
Jinak zvýraznění nových programů je možné odstranit jak jsem psal výše, pak taky lze úpravou v registru, popř. změnou vzhledu nabídky Start...
Víc vám bohužel nejsem schopný pomoci