Dobrý den,
Dneska jsem přišel domů a byl na počítači jako normálně ale po chvíli mi avast vyhodil dvojité zabránění spuštění nějakého viru či naštení stránky jelikož to nebylo nic moc neobvykleho nechal jsem to byt ale udělal jsem test operační paměti a ten byl pozitivní na vir avast mi tedy doporučil restart a spuštení svého testu operačního systeu což jsem tedy udělal ale počítač načte prvotní stranku s HDD a Ram do Biosu se taky dostanu ale žadná další aktivita se neděje ani po hodině tudíž jsem zkusil spusti počítač v nouzovém režimu což mi taky nešlo protože mi to nabídlo disky a dal jsem tedy master na kterym mám systém nic se neděje stale zajímalo by mě co s tim ten počítač mám dva roky a od ty doby se tam něco natahalo a asi bych akorat potřeboval poradit jak to udělat abych spustil systém zálohoval co potřebuju a jinak zformátovat obsah systému a tedy log vám nepošlu...

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vir v OS
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vir v OS
Pokud nejde PC spustit, zálohu můžete udělat jen na jiném PC, pokud do něj přenesete váš disk, zapojíte jako druhý a data zazálohujete. Druhou možností je pokusit se o opravu systému z instal. media, provedení zálohy a pak teprve reinstal. s formatem.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
takže chápu-li to dobře vzít disk se systémem napojit ho do jineho počítače a zformátovat ? protože na disku se systémem nemám nic co bych asi potřbeoval zalohovat ...
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Filip3k píše:takže chápu-li to dobře vzít disk se systémem napojit ho do jineho počítače a zformátovat ? protože na disku se systémem nemám nic co bych asi potřbeoval zalohovat ...
Reagoval jsem jen na to, co jste sám napsal. Pokud není co zálohovat, můžete rovnou nabootovat z instal. média a provést format z něho.....a asi bych akorat potřeboval poradit jak to udělat abych spustil systém zálohoval co potřebuju...
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: