Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Black screen u Windows 7

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
SyLeSek
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Black screen u Windows 7

#1 Příspěvek od SyLeSek »

Dobrý den, včera k večeru jsem si zahrál Call of Duty - Modern Warfare 2 a asi po hodině hraní mi naskočila černá obrazovka a disk přestal pracovat, chvíli jsem počkal, ale nic se nedělo, tak jsem to restartoval, předem říkám, že se jedná o NOTEBOOK s Windows 7 Home Edition OEM. Dal jsem hned Poslední známá funkční konfigurace, nabootovaly se mi windowsy a skočilo to až po login na uživatele. Přihlásil jsem se a asi po 5ti minutách kde to ukazovalo jen windows cursor, tak mi naběhla bílá obrazovka a dále se to nepohnulo přes celou noc.

Co jsem zkoušel:
StartUp repair - nenašel mi žádné problémy
StartUp repar z BootCD - problémy nedokázal vyřešit
Bod Obnovení - nejsou žádné staré (Home Edition s tím má nějaké problémy)
Instalace XP --> STOP: 0x0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) že mám provést kontrolu přes /chdsk /f
Stav Nouze - stejný problém jako při normálním spuštění

mám disk C a D (rozdělený jeden fyzický disk), na disku C mam Windows a při nejhorším případě i nahraditelná data, na disku D mam data bohužel nenahraditelná.
Díky za rady :(
Obrázek
Trojan suX hard!
StaY metal!!!

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Black screen u Windows 7

#2 Příspěvek od sudanec »

Dobry den,
ak su data "nenahraditelne", pripojte najprv disk do ineho PC, namountujte druhu particiu a zazalohujte data. Potom budeme riesit problem - nech je najprv vsetko podstatne ulozene :)
Obrázek

SyLeSek
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od SyLeSek »

Bohužel jak jsem psal je to notebook a k dnešnímu dni (neděle) mi ani jeden z 12ti křížovejch šroubovků není schopnej povolit ty Asus šroubečky :/
Obrázek
Trojan suX hard!
StaY metal!!!

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sudanec »

Srouby nejak von dostanete, ak nie, zavolajte nejakeho kamarata z priemyslovky, ten to vymysli. Ak to je starsi ntb, bude tam 2.5" disk s malym konektorom, na ktory bude treba pred zapojenim do velkeho PC redukciu - bud si ju od niekoho pozicajte alebo kupte, stoji par dolarov. Ak bude novsi, bude SATA a pojde to bez problemov.
Davajte si pozor aj na to, ze ak nahodou mate logicky disk, bude vo Windows ako foreign a bude ho treba nastavit, aby vedel pracovat - ak by ste nevedeli ako, potom napiste.
Obrázek

SyLeSek
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od SyLeSek »

povolil jsem si v BIOSU Win XP, nainstalloval jsem je (zformatoval jsem C:), ted backupuju Decko na externi HDD a bude klasicky format pomoci Win7 a jeho opetovne instalace, diky za rady ;) nemel jsem bohuzel cas na jiny reseni, tak drasticka volba je vzdycky aspon 100%ní ;)
Obrázek
Trojan suX hard!
StaY metal!!!

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od sudanec »

Okay :)
Obrázek

Odpovědět