Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

error 0xC0000005 u win7 ultimate

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lackyshop
Návštěvník
Návštěvník

error 0xC0000005 u win7 ultimate

#1 Příspěvek od Lackyshop »

Prosím o pomooooc :all_coholic:
Chtěl jsem si vyčistit PC, tak jsem odinstaloval hry a vše si nacpal na D-čko. Potom jsem si jako normálně vyčistil PC advanced system carem a po restartu mi najela plocha ale asi po 5 minutách se zobrazila modrá obrazovka! a restartoval se. Tak to probíhalo asi několikrát. Když sem nic nedělal tak vydržel šlapat i dýl, ale jakmile jsem něco spustil okamžitě zase modrá obrazovka. Zálohu žádnou nemám, tak jsem ho chtěl přeinstalovat ale nemám instalačku na win 7, jen na wisty a když najede bootovací přostředí a odkliknu prázdné licenční číslo (vždy to šlo) na windows tak tak se mi zobrazí chybová hláška 0xC0000005
Poslední co mě napadlo tak přes příkazovej řádek naformátovat C: , odpojil jsem ho od sítě a vytáhnul baterku, ale nic nepomáhá.
:???: A už opravdu fakt nevím co stím :???:

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: error 0xC0000005 u win7 ultimate

#2 Příspěvek od mahajana »

zkuste pouzit Nástroj Obnovení systému windows 7

Lackyshop
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Lackyshop »

to bych rád , ale jak už jsem říkal nemám žádnou zálohu a jelikož jsem naformátoval systemový oddíl tak už není opravdu co obnovovat :lol: , ale já bych spíš potřeboval poradit jak mám nainstalovat win když mě to tam prostě nechce pustit. Teď jsem spustil memtest tak jsem zvědavej co mi to pěknýho poví.

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#4 Příspěvek od mahajana »

nemate nahodou zapnutej SATA radic jak instalujete Vistu?

jak ano tak v BIOSU vypnout SATA a prepnout na IDE nebo NATIVE IDE

PS: jak dopadl ten memtest? :idea:

Lackyshop
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Lackyshop »

Ten memtest jsem nesledoval celou dobu. Nechal jsem ho jet asi hoďku a ksyž jsem se vrátil bylo tam černý okno s tím, že jsou poškozená data a že bych měl vložit instalační disk a provest opravu nebo přeinstalaci-abych to trošku přirovnal tak to mělo vzhled jako když vyskočí před najetím win černý okno s nabídkou spuštění po nesprávném vypnutí. Tak jsem to chtěl přeinstalovat a zase se tam objevilo něco nového 0xC000000f tak sem restarotval pc a nevím jestli je to horší nebo vše při starém, ale zase mi to házelo 0xC0000005 tak opravdu nevím. Každopádně s tím přenastavením biosu to určitě skusím ale, dostanu se k pc až v pondělí, pak budu hlásit podrobnější informace co to udělá. Každopádně, kdyby Vás ještě napadla nějaká varianta, byl bych Vám moc vděčný za každou poznámku.

Odpovědět