Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

černá onrazovka=NOVý PROBLEM!

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mike360
Návštěvník
Návštěvník

černá onrazovka=NOVý PROBLEM!

#1 Příspěvek od mike360 »

Dobrý večer!
Mám zde několik problému najednou!Posloupnost problémú začalo vypalováním dat na 8gb DVD(moje DVD rom podporuje DOuble Layer).Když jsem chtel onen soubor vypalit,zhruba v 23-30 procentech to nahlasilo chybu v DEVICE svazku E:\ (tedy moje DVD rom)!!Nevím proč , ale ten den jsem nemel co delat, tak jsem PC kompletne demontoval, az mi zustala prazdna CASE! vse jsem ocistil od prachu atd!Kdzž jsem to mel hotove, vse jsem opet slozil jak ma byt!PC kompletne ciste(zevnitr)zapnu do Elektricke site a zapnu pc! WIN 7 nacita a kdyz se dostane do uvodni obrazovky "VITEJTE" prekvapime to trva docela dlouho, pote nacte i win plocha a vidim CERNOU OBRAZOVKU(pozadi)zmenim si tedy pozadi kde si dam vlastni obrazek, vsak dalsi den kdyz zapnu pc je pozadi opet cerne,nechapu to, ales pc mohu delat vse , ale ve VLASTNOSTECH SYSTEMU kde mate i sve ID win 7 jiz zadne nemam!!!!Malware zadny nemama!kompletne prohledano!takze mi nejakym zpusoben nefunguje plně DVD rom a take WIn 7! :boxed: :boxed:

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: černá onrazovka=NOVý PROBLEM!

#2 Příspěvek od Čarls »

Možnosti
Vadný kabely k mechanikám nebo nedoražený
Co se týká Windows tak zkusit pak obnovit z bodů obnovy
Nejhorší varianta odcházející řadič na ZD Pokud máte vše sata kabely Podívejte se v kterých zdířkách jsou na ZD a zda ,
nejsou prohozeny proti tomu jak byly předtím. Vyzkoušet na pořadi 1-2 a 2-3 zdířek sata
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

Odpovědět