Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s připojením k místní síti

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
ChrisErius
Návštěvník
Návštěvník

Problém s připojením k místní síti

#1 Příspěvek od ChrisErius »

Dobrý den,

koupil jsem si nový notebook HP Probook 4525s (bez OS) a logicky nejsou v počítači žádné ovladače, respektive teď už jich chybí jen pár. Ovšem stále mi nejde připojení k internetu pomocí klasické RJ45-tky. Když kabel připojím nic se neděje, jako by připojení kmístní síti vůbec neexistovalo a připojení k internetu také ne. Jde mi pouze bezdrátové připojení na Wi-finu, ovšem to se nevztahuje na naší anténu na střeše, tudíž mám houby. Určitě to chce ovladače, ale já nevím jaké přesně. S oficiálních stránek HP jsem stáhnul snad vše, co se dalo a stejně nic. Zde posílám report z EVERESTU, co všechno v PC mám. Díky za případnou pomoc.

Kód: Vybrat vše

Počítač:
      Operační systém                                   Microsoft Windows XP Professional
      Service Pack OS                                   Service Pack 3
      DirectX                                           4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
      Jméno počítače                                    VALENTA
      Jméno uživatele                                   Václav Valenta

Základní deska:
      CPU typ                                           2x , 1788 MHz
      Název základní desky                              Hewlett-Packard HP ProBook 4525s
      Čipová sada základní desky                        Neznámý
      Pracovní paměť                                    2806 MB
      BIOS Typ                                          Unknown (03/22/11)
      Komunikační porty (COM a LPT)                     Komunikační port Bluetooth (COM4)

Zobrazení:
      Grafická karta                                    ATI Mobility Radeon HD 530v  (1024 MB)
      Grafická karta                                    ATI Mobility Radeon HD 530v  (1024 MB)
      Monitor                                           Monitor Plug and Play [NoDB]

Multimédia:
      Zvuková karta                                     IDT Audio

Nosiče dat:
      Ovladač IDE                                       PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE
      Pevný disk                                        TOSHIBA MK5056GSY  (465 GB, IDE)
      Optická mechanika                                 hp DVD RW AD-7586H
      SMART-status pevného disku                        OK

Oddíly:
      F: (NTFS)                                         449004 MB (428906 MB volných)

Vstupní zařízení:
      Klávesnice                                        Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
      Myš                                               Myš kompatibilní s portem PS/2

Síť:
      Síťová karta                                      Broadcom 4313 802.11b/g/n
      Síťová karta                                      Ovladač serveru pro přístup k síti LAN Bluetooth - Packet Scheduler Miniport
      Modem                                             LSI HDA Modem

Periferní zařízení:
      Ovladač USB1                                      Standard OpenHCD USB Host Controller [NoDB]
      Ovladač USB1                                      Standard OpenHCD USB Host Controller [NoDB]
      USB-zařízení                                      HP Integrated Module with Bluetooth 2.1 Wireless Technology
      USB-zařízení                                      Složené zařízení USB
      USB-zařízení                                      Zobrazovací zařízení USB
      Baterie                                           Microsoft AC Adapter
      Baterie                                           Microsoft ACPI-Compliant Control Method Battery

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s připojením k místní síti

#2 Příspěvek od Rudy »

Podívejte se do správce zařízení>síť. karta, zda u ni není žlutý vykřičník. Pokud ano, musíte reinstalovat ovladač k síť. kartě.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

ChrisErius
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od ChrisErius »

Ano bylo to ono. Díky.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět