Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
problem s pc
Moderátor: Moderátoři
problem s pc
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví kde může být chyba,vypadla nám elektrika a po znovu zapnutí,počítač nenaběhne jen se zapne cd-rom a dvd-rom mohu vysunout,zdroj,grafika,procesor funguje,ale nesvítí mi myš klávesnice a nejde monitor,podle mě je něco spáleného na základovce,každou radu uvítám.Děkuji
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s pc
Zkuste provést reset biosu. Vyjměte cca na 20s zálohovací baterii, pak ji opět vložte a zkuste PC spustit. Je ale také možné (pokud byla síť vypnuta delší dobu) že zdroj, zvláště pak, má-li již nějaký čas provozu za sebou, po zapnutí (díky vyschlým filtračním kapacitám) dával chvíli vyšší napětí, zničil některou komponentu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Re: problem s pc
Stačí na Cmos přehodit jumper na 10 sekund.
Popřípadě zkusit vypojit vše nedůležité a zkusit najet.
Popřípadě zkusit vypojit vše nedůležité a zkusit najet.