Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
WINDOWS 7 Závažné (trojitá instalace WIN+chybějící ovladače)
Moderátor: Moderátoři
WINDOWS 7 Závažné (trojitá instalace WIN+chybějící ovladače)
Zdravim, mám zkušenosti s PC celkem velké...
Ale teď mám problém na který už nemám nápady...
Teď tahám DrWebLiveCD kterým projedu celej noťas jestli tam není vir který tohle způsobuje.
Mám ten problém, že jsem zapnul noťas a chtělo to po mě opravu systému nechal jsem to celou noc, opravovalo to oddíly na disku ovšem nic to neopravilo. ( Možná to i napsalo, že to nedokáže opravit to už po tom celém dni řešení nevim)
Tak reinstall windows... dávám image na flash disk, loaduju, davám formát oddílu na kterém si myslim, že je naistalovaný systém(OEM rezervovaný oddíl výrobcem)(Mám originální OS i s nálepkou naspodu noteboku)
Instaluju... na oddíl E:/ ... rezerované místo pro výrobce šlo jenom zformátovat, nahrát do něj OS nejde, přicházím k noťasu po instalaci se WIN musí restartnout ovšem vyskočí mi nabídka výběru OS které chci načíst... dávám první vyskakuje chyba o tom, že chybějí důležité ovladače (chybí zřejmě celá složka Windows\system32\DRIVERS)
Dávám OS druhý v pořadí, vyskakuje, že se nedá dostat na oddíl kde je nainstalovaný... (výběr svazku se nezdařil, protože k požadovanému zařízení nelze získat přístup- ERROR 0xc000000f)
Teď mě napadá, že jsem prostě netrefil oddíl kde ten systém byl nainstalovaný a tak jsem ten druhý nainstaloval k němu což určitě není ideální.
Tak jdu na druhou instalaci všechno jde rychle a plynule, protože to loaduju prež USB Flash disk, naštěstí už jsem zažil pády systému, harddisku kdy jsou ohrožená data, takže tam mám ještě největší oddíl W/: na kterém je nejvíce dat. Takže C:/ jsem zformáloval už při první instalaci , teď dávám formát E:/ kde jsem viděl, že je prázdný a podle toho kolik místa tam data zabírají tam je jenom jeden OS. I tak nevím co stím tak dávám formát i disku E/: instaluji OS po restartu ta samá chyba stim rozdílem, že už jsi mohu vybírat z tří nefunkčních systémů.
Teď mi nejde do hlavy kde je uložené to, že si můžu vůbec vybrat ze tří OS.
Po tom restartu OS prostě nejde naloadovat to dokončení...(Kde se zadává serial number, založení profilu atp)
Jdu naloadovat ten antivir co nepotřebuje najetej windows... (Pri nacteni z USB: Odebrat media, restartujte libovolnym tlacitkem,... restartovat nejde)
(Teď jsem si všiml, že tu je přímo OS sekce tak sorry)
Ale teď mám problém na který už nemám nápady...
Teď tahám DrWebLiveCD kterým projedu celej noťas jestli tam není vir který tohle způsobuje.
Mám ten problém, že jsem zapnul noťas a chtělo to po mě opravu systému nechal jsem to celou noc, opravovalo to oddíly na disku ovšem nic to neopravilo. ( Možná to i napsalo, že to nedokáže opravit to už po tom celém dni řešení nevim)
Tak reinstall windows... dávám image na flash disk, loaduju, davám formát oddílu na kterém si myslim, že je naistalovaný systém(OEM rezervovaný oddíl výrobcem)(Mám originální OS i s nálepkou naspodu noteboku)
Instaluju... na oddíl E:/ ... rezerované místo pro výrobce šlo jenom zformátovat, nahrát do něj OS nejde, přicházím k noťasu po instalaci se WIN musí restartnout ovšem vyskočí mi nabídka výběru OS které chci načíst... dávám první vyskakuje chyba o tom, že chybějí důležité ovladače (chybí zřejmě celá složka Windows\system32\DRIVERS)
Dávám OS druhý v pořadí, vyskakuje, že se nedá dostat na oddíl kde je nainstalovaný... (výběr svazku se nezdařil, protože k požadovanému zařízení nelze získat přístup- ERROR 0xc000000f)
Teď mě napadá, že jsem prostě netrefil oddíl kde ten systém byl nainstalovaný a tak jsem ten druhý nainstaloval k němu což určitě není ideální.
Tak jdu na druhou instalaci všechno jde rychle a plynule, protože to loaduju prež USB Flash disk, naštěstí už jsem zažil pády systému, harddisku kdy jsou ohrožená data, takže tam mám ještě největší oddíl W/: na kterém je nejvíce dat. Takže C:/ jsem zformáloval už při první instalaci , teď dávám formát E:/ kde jsem viděl, že je prázdný a podle toho kolik místa tam data zabírají tam je jenom jeden OS. I tak nevím co stím tak dávám formát i disku E/: instaluji OS po restartu ta samá chyba stim rozdílem, že už jsi mohu vybírat z tří nefunkčních systémů.
Teď mi nejde do hlavy kde je uložené to, že si můžu vůbec vybrat ze tří OS.
Po tom restartu OS prostě nejde naloadovat to dokončení...(Kde se zadává serial number, založení profilu atp)
Jdu naloadovat ten antivir co nepotřebuje najetej windows... (Pri nacteni z USB: Odebrat media, restartujte libovolnym tlacitkem,... restartovat nejde)
(Teď jsem si všiml, že tu je přímo OS sekce tak sorry)
Re: WINDOWS 7 Závažné (trojitá instalace WIN+chybějící ovlad
Tak cejtím v kostech že to máš komplet celý pokopaný s instalacema
Osobně vem Live CD linuxu zazalohuj všechny duležitý data na DVD R-W
Stahni ovladače od výrobce NTB a komplet formát oddílů Pc Pokud ale máš originál instalační CD Windows 7
Podle mne nejrychlejší a nejúčinější řešení
Pokud máš recovery partyš tak tento postup
NTB zobrazuje se v úvodní obrazovce biosu (při startu NTB)nabídka klavesové zkratky zmačkneš příslušnou klavesu a vybereš oddíl s recovery partyší
Nezapomeň zazalohovat data jinak o ně přijdeš
Na NTB je většinou C recovery partyš fat 32 a D systém NTFS pak další oddíly záleží na výrobci NTB
Osobně vem Live CD linuxu zazalohuj všechny duležitý data na DVD R-W
Stahni ovladače od výrobce NTB a komplet formát oddílů Pc Pokud ale máš originál instalační CD Windows 7

Podle mne nejrychlejší a nejúčinější řešení
Pokud máš recovery partyš tak tento postup
NTB zobrazuje se v úvodní obrazovce biosu (při startu NTB)nabídka klavesové zkratky zmačkneš příslušnou klavesu a vybereš oddíl s recovery partyší
Nezapomeň zazalohovat data jinak o ně přijdeš

Na NTB je většinou C recovery partyš fat 32 a D systém NTFS pak další oddíly záleží na výrobci NTB
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA
Nebudu se v tom nijak víc vrtat... Potřebuju zřejmě soft, kterej mi ten HDD totálně smázne, odstraní i ty vytvořený oddíly nejlépe.
Jinak nijak přesraný WIN to nebyly... mladší sestra na tom hrála, pak se stalo tohle a jestli tam smázla kus Windows složky, to už se nedozvim.
Našel jsem v krabici ACER eRecovery Management... skusim to odklikat co to udělá

Jinak nijak přesraný WIN to nebyly... mladší sestra na tom hrála, pak se stalo tohle a jestli tam smázla kus Windows složky, to už se nedozvim.
Našel jsem v krabici ACER eRecovery Management... skusim to odklikat co to udělá

Recover si nasel nějakou chybovou hlášku po hodině práce... teď jenom hard format HDD
Nevim jak přesně přepsat disk samejma nulama který smažou naprosto všechno...
Nevim jak přesně přepsat disk samejma nulama který smažou naprosto všechno...
Stahněte a vypalte je to EASEUS Partition Manager Bootovací iso v něm lze partše naformátovat a nebo zrušit
Vybral bych formát Pozor co formátujete Pokud je tam recovery partyš tak tu bych neformátoval
ale toto vše by měl by to umět ACER eRecovery Management
http://leteckaposta.cz/156090114
Vybral bych formát Pozor co formátujete Pokud je tam recovery partyš tak tu bych neformátoval

http://leteckaposta.cz/156090114
SENECA
SENECA
Ještě přečtěte toto http://www.scinet.cz/nefunkcni-erecover ... kdeze.html
SENECA
SENECA
Podle mě kdybych nenaformátoval to OEM vyhrazene misto... mohl jsem to normalne obnovit pomoci ACER Cédéček
Takže jak to nyní vypadá dejte jakou máte verzi Windows 7
SENECA
SENECA
Ztím nijak nemám volný médium na vypálení 1MB na disk...
Tak dík, smazal jsem celej HDD... a budu jen doufat, že příště aspoň budu vědet čím to bylo.
No nepomohl sem vám moc formát není moje moc zrovna oblíbené ale v takovém případě jako váš to bych za tím musel sedet a stejně nevím jak by to dopadlo
Přečtěte ještě než budete znova aktivovat vokna a vyzkoušejte
PS: tip Přečtěte
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=47375
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=46070
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=90887
Přečtěte ještě než budete znova aktivovat vokna a vyzkoušejte
PS: tip Přečtěte
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=47375
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=46070
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=90887

SENECA
SENECA