Po nainstalování nejnovejsi verze ZA si nejsem jisty nastavenim v sekci Firewall-Zones. Mám 2 položky New Network a vlastní vytvořenou "CELY SVET"
Cely svet - Entry Type - IP Range - Zone Internet
New Network - Entry type - Network - Zone - Internet
Má to takhle být? A nebo ta položka New Network tam nemá být??
díky..

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Správné nastavení ZoneAlarm
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Správné nastavení ZoneAlarm
Moc konkrétních informací neuvádíš, takže to bude jen můj odhad - pokud máš pouze tyto zóny a obě jsou jako Internet, tak z funkčního a bezpečnostního hlediska by neměl být žádný problém.
Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.
Ano jsou tam jen tyto 2 zony a obe nastaveny jako Internet, akorat se lisi Entry Type - "Cely Svet" - IP Range a New Network - Network.
A také samozrejme IP adresami... : "Cely Svet" 0.0.0.0 - 255.255.255.255 a New Network tam jsou 2 IP adresy oddelene lomitkem...
A také samozrejme IP adresami... : "Cely Svet" 0.0.0.0 - 255.255.255.255 a New Network tam jsou 2 IP adresy oddelene lomitkem...
Jak říkám, vlastně jak píšu - v tomto stádiu není podle mně v ničem problém. New Network si vytvořil ZA při první detekci používané sítě a onen celý svět tam někdo někdy přihodil ručně na základě návodu z tohoto fóra. Definice ve vzájemném rozporu nejsou, takže chování bude (teď) vždy jednoznačné.
Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.
ok, dekuju za potvrzení