Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Spybot-Interní chyba při instalaci

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
SGC
Návštěvník
Návštěvník

Spybot-Interní chyba při instalaci

#1 Příspěvek od SGC »

Když jsem se pokoušel nainstalovat Spybot na windows 7 přes omezený účet, tak se mi objevila tato hláška:
Interní chyba: failed to expand shell folder constant "userappdata".
Zkusil jsem to opravit pomocí programu Fix it, ale ani to nepomohlo. Nevíte, co s tím? Díky za pomoc.

vyosek
VIP
VIP

Re: Spybot-Interní chyba při instalaci

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekne odpoledne preji :)

Spybota uz ani neinstalujte - jeho slava uz je davno pryc a momentalne neni povazovan za moc duveryhodny...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od SGC »

Tak to jsem netušil, že Spybot už není tak důvěryhodný, jak kdysi. Jsou tu nějaké informace, kde se o tom dá více dozvědět, určitě by to zajímalo i další lidi, přece jen když se řekne Spybot, tak si věšina lidí představí, že je spolehlivý a důvěryhodný.

Nainstaluji si ten Spyware Terminator, protože SuperAntiSpyware nenabízí ve free verzi rezidentní štít.

JaRon
Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od JaRon »

presne ako kolega pise SpyBot je tak 3-4 roky nedostatocne ucinny v ochranne PC voci novym hrozbam ,,,
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

Mate pravdu ze Spybota hodne lidi pouziva. Pokud se takovy uzivate u nas objevi, upozornujeme jej na to...
Zakladni ochranu PC mate shrnutu zde http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=6152.

Pozor ovsem pokud mate antivir s rezidentnim stitem, at Vam nedochazi ke kolizi antivir X Spyware Terminator.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od SGC »

Mám Avast, takže jsem si Spyware Terminator nainstaloval bez antiviru, který nabízí. A nebylo by dobré si stáhnout pro větší bezpečnost i XP Antispy? I když nevím, jestli bude plně fungovat ve windowsu 7...

vyosek
VIP
VIP

#7 Příspěvek od vyosek »

Drzet se hesla "jeden firewal/antivir/antispyware" :)
Pokud se chcete ujistit, ze mate PC ciste, mrsknete log z RSITu do preventivek :wink:

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od SGC »

OK. Díky za pomoc. :James008:

vyosek
VIP
VIP

#9 Příspěvek od vyosek »

I za kolegu, nemate zac :)

Odpovědět