Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s Windows XP prof.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomáš V
Návštěvník
Návštěvník

Problém s Windows XP prof.

#1 Příspěvek od Tomáš V »

Dobrý den mám Win XP profesionál. Stáhnul jsem si video z muzikálu kočky na které jsem se v poho podíval. Pak jsem si chtěl nacpat do mp3jky nějaké písničky a pc mi napsalo že se mu nepodařilo rozpoznat zařízení USB. Tak sem si tedy vzal flashku a skusil jsem jí připojit do pc, napsalo mi to samé.
A následně jsem soi teda otevřel Tento počítač a zjišťoval jsem proč???

Když jsem to chtěl zavřít tak se pc natvrdo vyplo. Po pokusu ho znovu zapnout se tedy zaplo takže pc běží ale nenastartoval se monitor, skoušel jsem pc připoji k jinému monitoru a stalo se to samé. Takže mám podezření na vir. Protože pc je celkem nové cca 1,5 roku tak si myslím že není chyba v (hardweru). Dokonce jsem otevřel Case a koukal ksem se jestli nic neshořelo ale nic nesmrdí a nesmrdělo. Bohužel se nedostanu ani do nouzového režimu. Nevíte co s tím můžu dělat? Neudělám vám ani log.

Jsem z liberce a znám pár lidí přez pc.... ale ti se nevyznají ve virovém softwaeru

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Windows XP prof.

#2 Příspěvek od Rudy »

Nezbude, než se pokusit o opravu systému z instal. CD.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Tomáš V
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Tomáš V »

ale když udělám obnovu soft. tak ztratím všechny data na HDD a to nechci nebylo by něco jiného???

Jo a když udělám obnovu tak už by to nemělo dělat?
A dalo by se jakoby upgradovat windows XP na Windows 7 HOME PREMIUM 64bit verze?

Ještě se zeptám jak to udělám když se do pc nedostanu? nejde ani načíst CD/DVD? mám si koupit nový HDD nebo nechat zformátovat to co tam mám?

Pardon že se tak ptám práci s pc rozumím ale nevím tolik věcí o instalaci OS. To budu dělat poprvé když nepočítám doinstalovávání Windowsu 7 na notebook.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

V biosu přepnete bootovací sekvenci tak, aby opt. mechanika byla jako první. Vložíte instal. CD, restartujte PC a při startu začne PC načítat z opt. mechaniky. Dál se budete řídit pokyny na obrazovce. Při opravě systému by mělo zůstat zachováno veškeré nastavení.
Upgrade na Win7 64bit není možný. Lze ten systém na disk pouze nainstalovat za předpokladu, že hardware podoporuje 64bit systémy.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět