Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vypalovani - Nedostatek pameti

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
miroo
Návštěvník
Návštěvník

Vypalovani - Nedostatek pameti

#1 Příspěvek od miroo »

Dobry den,
mam problem s vypalovanim DVD filmu v Nero 8. Zacal mi totiz velmi casto vyhazovat chybu - Nedostatek pameti. Velmi casto pak musim DVD medium uplne vyhodit, jelikoz je nepouzitelne. Vypalovacku mam vcelku novou (max rok), system Windows 7 32bit, 4GB RAM, C2D 3GHz. Predtim se mi na stejne sestave tohle vubec nestavalo. Je ale pravda ze z 500GB disku mam volno 25GB a na stejnem disku je nainstalovany i system. Ale cetl jsem, ze timhle by to vubec byt nemelo. Tak vubec nevim :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypalovani - Nedostatek pameti

#2 Příspěvek od Rudy »

1. Jakou máte velikost RAM?
2. Vyčistěte PC CCleanerem: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=7478.
3. Proveďte defragmentaci disku.
4. Pokud by i nadále byl nedostatek paměti, zkuste snížit rychlost vyplaování.
5. Poslední možností je downgrade Nera na některou nižší verzi.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

miroo
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od miroo »

Dekuji za tip, zkusim nejdriv vycistit PC pomoci CCleaneru a pak necham defragmentovat disk. Vypaluji rychlosti 6-8x, vic nikdy ne. Ale mohl bych zkusit jeste nizsi, o cas mi nejde. RAMky mam 2x2GB a v systemu mi to ukazuje 3,5GB, jelikoz je to 32bit. Byl jsem nucen prejit na Nero 8, protoze mi Win7 psal, ze nizsi nepodporuje. Do ted jsem pouzival Nero 7 na WinXP a nebyl zadny problem.

PS: jeste bych se chtel zeptat, jestli mam v CCleaneru spustit i opravu registru. Trosku mam z toho strach, aby to nesmazalo i to co nema. Jinak program perfektni, smazal mi kolem 9GB nepotrebnych veci. Nasledna defragmentace smazala dalsich 10GB. Nechal jsem to project jeste programem Ad-aware a par viru naslo.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

CCleaner odstraní pouze tzv "prázdné" klíče (zbytky po odinstalovaných aplikacích). Dosud se mi nikdy nestalo, že by smazal něco potřebného. Jinak dík za info, že nižšší verze Nera, než 8, nechodí pod Win7. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Malik023
5. stupeň - BAN

#5 Příspěvek od Malik023 »

Já bych doporučil přejít na 64 bitový systém, když máte 4gb paměti.
A dal bych novější verzi nera.

rousini
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#6 Příspěvek od rousini »

Já bych předně vykopl Nero. Ashampoo Burning Studio má dost podobné GUI a není to balík velikosti OS...
Předpokládám, že načítání do mezipaměti máš povoleno.
V nekomerční zóně prosím TYKAT...

Vito Andolini

#7 Příspěvek od Vito Andolini »

Dobrý den.
Jakou velikost máte nastavenou u swapovacího souboru?

Odpovědět