Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
KIS 2010 alebo NIS 2010?
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
KIS 2010 alebo NIS 2010?
Ktorý z týchto security balíkov by ste odporučili? Čakal som že testy mi pomôžu rozhodnúť sa ale sa mi zdá že sú oba super. Momentálne síce testujem KIS v trial verzii a aktualizácie sú pomalé, toľko nastavení som však nikde inde nevidel. Ktorý z nich by ste mi odporučili? A u KIS mám bod dolu, žerie to pamäť nehorázne.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: KIS 2010 alebo NIS 2010?
Správně tvrdíte, že oba balíky jsou špičkové. To, který je lepší ale zy vás nikdo nerozhodne. Mohu sem napsat jen valstní názor, a to, že bych KIS hodnotil jako neptrně lepší, nicméně někdo další vám bude tvrdit pravý opak. Oba jsou na vysoké úrovni, takže dobře otestujte a pak se pro jeden rozhodněte. 

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Re: KIS 2010 alebo NIS 2010?
Nevim kde mas problem s KISem. Budes mit pravdepodobne neco s tvym pc. Aktualizace jedou presne tak, jak si je nastavis, klidne na minuty. Minimum je tusim aktualizace kazdych 5 minut. Stazeni aktualizacniho souboru trva chvilku. KIS ze zere nehorazne pamet? Mam KIS nastaven skoro na plne detaily u vsech nastaveni a bezna spotreba pameti je u obou procesu cca 7-8mb. Nepocitam do toho samozrejme sken. Zda se ti to moc? Mne teda rozhodne ne. Napriklad samotny AV od Nodu zere i pres 30mb.gizmof10 píše:Ktorý z týchto security balíkov by ste odporučili? Čakal som že testy mi pomôžu rozhodnúť sa ale sa mi zdá že sú oba super. Momentálne síce testujem KIS v trial verzii a aktualizácie sú pomalé, toľko nastavení som však nikde inde nevidel. Ktorý z nich by ste mi odporučili? A u KIS mám bod dolu, žerie to pamäť nehorázne.

Uploaded with ImageShack.us