Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
System volume information
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
System volume information
Zdravím. Chtěl bych poprosit o radu. Mám win7 64 a potřebuju se zbavit System volume information, ale za žádnou cenu se mě to zatím nepodařilo a ani se do něj nemůžu dostat. Nemám oprávnění. Můžete mě nějak poradit? A ještě by mě zajímalo, jestli má nějaký výrazný význam spouštět scanery pod nouzovým režimem. Děkuju
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: System volume information
Zdravim,
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=47040
vrchny navod pre XP, spodny je pre Vistu a Windows 7, tak pouzite ten.
Vysledok spustenia v normalnom a nudzovom rezime je zvacsa rovnaky; v nudzovom rezime mozno scanovat aj niektore subory, ktore su v normalnom locknute.. ale viac viam o tom velmi nepoviem. Neviem o tom, ze by to malo zasadny vyznam pri dnes beznej havedi.
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=47040
vrchny navod pre XP, spodny je pre Vistu a Windows 7, tak pouzite ten.
Vysledok spustenia v normalnom a nudzovom rezime je zvacsa rovnaky; v nudzovom rezime mozno scanovat aj niektore subory, ktore su v normalnom locknute.. ale viac viam o tom velmi nepoviem. Neviem o tom, ze by to malo zasadny vyznam pri dnes beznej havedi.
To, co je v tom návodu jsem už udělal před pár dny. Udělal jsem i vyčištění disků od záloh. Bod obnovy mám vypnutej. Ale když si třeba spustím AVP tool, tak mě strašně dlouho běží kontrola adresáře System volume information. Klidně i 3 hodiny a to jsem to pak utnul. Když jsem chtěl obsah smazat ručně, tak se do něj prostě nedostanu.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Pouzite CCleaner; ma funkciu v Tools, ktora umoznuje vymazat konkretne body obnovy. V AVP Tool proste mozte dat zlozku do vynimiek..
jestli máte na mysli funkci "Obnova systému", tak po jejím otevření, tam mám prázdnou stránku.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
0K. Skuste spustit Windows Explorer (v Prislusenstvi) ako administrator (pravym klikom -> spustit ako administrator), pravym klikom vlastnosti zlozky system volume information, security, pridajte prava svojmu uctu na sahanie do zlozky (ktore uznate za vhodne, napr. citanie). Pozrite sa, co tam je, a pripadne to skuste zmazat.
V přístupech mám povolený všechno, krom Oprávnění k zvláštnímu přístupu(nemůžu aktivovat). Když se dostanu do adresáře SVI, tak jsou tam podadresáře i soubory, ale když dám odstranit, tak se prostě nic nestane.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
A mate to povolene pre niekoho ineho ako SYSTEM? Treba tam pridat pouzivatela. Overte nastavenia suborov v priecinku, ci ich s danym uzivatelom mate pravo mazat.
Jojo. To tam mám.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
0K, skusme to tvrdsie.
Prevezmeme vlastnictvo:
V prislusenstve spustite prikazovy riadok.
Napiste prikaz:
Enter
Teraz by mal ist zmazat.
Ak nie, skuste restartovat PC do nudzoveho rezimu a zmazat tam.
Prevezmeme vlastnictvo:
V prislusenstve spustite prikazovy riadok.
Napiste prikaz:
Kód: Vybrat vše
takeown /f C:\<cesta_k_niecomu_co_chcete_zmazat>
Kód: Vybrat vše
cacls C:\<cesta_k_niecomu_co_chcete_zmazat> /G <vase_uzivatelske_meno>:F
Ak nie, skuste restartovat PC do nudzoveho rezimu a zmazat tam.
Po zadání prvního příkazu mě to napíše Neplatný argument nebo možnost - volume
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Dajte celu cestu do uvodzoviek (teda miesto C:\nieco "C:\nieco"), nekamarati sa s medzerami 

To už se povedlo, ale druhý příkaz mě to nebere parametr /G
raději sem napíšu komplet cestu jak to zadávám a jen mě řekněte jestli to je ok:-)..je to na disku f:
icacls "f:\system volume information" /G Mates-PC/Mates f:
icacls "f:\system volume information" /G Mates-PC/Mates f: