Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Win32/Satily

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Clier
Návštěvník
Návštěvník

Win32/Satily

#1 Příspěvek od Clier »

Zdravím, můj, dnes již takto nenazývaný, kamarád mi natáhl do počítače přes flashku tento vir. Neudělal to naschvál... NOD ho nechtěl pustit, ale on chytrák si řekl,,Na chvilku ho vypnem". Teď jsem si všiml, že je vypnutý, zapnu ho a on jen nachází.... Win32/Satily. Přepisuje mi to .exe soubory, takže opravdu skvělý... Jsem v nouzáku se sítí, abych mohl spustit chrome a napsat toto... Z čeho mám vložit log? RSIT?

earl
VIP
VIP

Re: Win32/Satily

#2 Příspěvek od earl »

Zdravim,

:arrow: Stahnete a spustte RMSality

:arrow: Stahnete RSIT ,

spustte, kliknete na continue, po dokonceni by se mel otevrit textovy soubor - pokud se tak

nestane, nachazi se zde: C:\rsit\log.txt.Obsah logu vlozte sem.V pripade nejasnosti navod

zde
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
ObrázekAKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ObrázekZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
ObrázekNEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Clier
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Clier »

Díky, provedu zítra.... Dnes jsem časově zaneprázdněn. Píši z domácího PC.

earl
VIP
VIP

#4 Příspěvek od earl »

ok,pockam.
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
ObrázekAKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ObrázekZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
ObrázekNEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Odpovědět