Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Cenzura :)))) Forticlient - další bezpečnostní balík zadarmo

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
fortinet
Návštěvník
Návštěvník

Cenzura :)))) Forticlient - další bezpečnostní balík zadarmo

#1 Příspěvek od fortinet »

Netusim ktery z moderatoru smazal thread Forticlient - další bezpečnostní balík zadarmo viz cache google http://74.125.77.132/search?q=cache:nKl ... clnk&gl=cz
ve kterem moderator james008 naplival na software FortiClient a gateway FortiMail a pravdepodobne nenasel zadny argument na mou odpoved (slusnou a vecnou), ktera jeho tvrzeni vyvracela a prispevek smazal. Ocenil bych alespon pripadnou PM v pripade ze jsem porusil nejakym zpusobem pravidla tohoto fora nebo je zdejsi web sponzorovan Symantecem a nestrpi prirozenou obranu v pripade napadeni :D

Cenzure a cenzorovi zdar :lol:

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: Cenzura :)))) Forticlient - další bezpečnostní balík zad

#2 Příspěvek od stell »

Zdravim
takto priatel moj,ak si to pisal ty mal si sa prihlasit pod tvojim starym nickom,to poprve.
po druhe nevidim tam nic ,ziadne plivanie,a ziadnu cenzuru,takze si to vyprosime aby si pisal nieco take,ak to kolega James008 zmazal ,mal urcite na to svoje dovody,Moderator moze zmazat prispevky a nemusi to vobec komentovat a vysvetlovat nikomu.,takze posmesky si nechaj pre seba..
Citaj tu je odovodnenie a je to slusne napisane
James008 napisal,
No jak uz jsem uvedl.. u Fortinet family je znacny problem v soucasnem jadre av scaneru.....
resp jak jste uvedl v jeho defaultnim nastaveni.
Ma prilis vyoske mnozstvi falesnych poplachu.. v tomhle drti veskerou konkurenci (negativne)....
Je skvele ze ma podobne vysledky jako Symantec ale nazapominejme
na fakt pri jakem mnozstvi chyb?
Symantec mam rad z toho duvodu ze ma minimum planych poplachu a zaroven
dostatecne vysokou detekci. Vypadky take nejsou prilis videt..temer se nevyskytuji.
Fortinet se Symantecem nemuzeme srovnavat ani v humornem tonu debaty :-)

Mozna by pomohlo udelat v defaultnim setupu soupatko na mensi hodnoty..tj snizi se tim sice detekce a nelze
se pak moc chvastat v PR ale zaroven bude slusne mensi mnozstvi falesnych detekci ;-)
+ zapracovat na databazich a "neschovavat" se za heuristiku :-) ;-)

Chapejte mne nekonfliktne tj. spis jakysi navod jak to resili historicky jini kteri meli podobny problem.
Heuristikou nelze dohnat vse a ma byt spise doplnkova a jak uz vime plati u ni prima umera
v nastaveni a to vse zavisle na kvalite heuristickeho algorytmu daneho vyrobce.

S tou vyberovkou.. nekdy bych vam ukazal jak takova vyberovka funguje zrovna na takovem miste ktere jsi zminil :-))
To pro mne uz z toho postu neni plusova reference... jde o to kdo koho zna kolik je kde penez
a hlavne jak se rozhodla rada tech co problematiku cetli z letak a vic o ni nevi :-) tj 99% pripadu.....

Prosim poslete mi do PM nejaky kontakt... predpokladam ze jste zastupce ci distrubotor jejich produktu
a tak bych rad pridal kontakt k ostatnim. Nekdy se muze hodit a rad posilam bug informace technikum ;-)
Na vase techniky jsem totiz doted vhodny kontakt neziskal... rad pomoham resit firmam mensi problemky
popr zasilam bug reporty. I v kvalitnim testingu je zaklad uspechu a nejsem jen typicky chvastal
a navic mam pomerne stesti...
Pred par lety jsem napr. zabranil tomu aby na par hodin vypadly vsechny enginy kaspersky
v jejich produktech i v rebrandovanych produktech tak ze jsme vcas nahlasil/zaslal zapouzdreny exploit kod,
sam si urcite dokazete predstavit co by to po svete mohlo v tu dobu zpusobit.
V takovych pruipadech se hodi kdyz mam primy kontakt ... a i kdyz uz znacne mene stale se problematikou zaobiram
a muzu mit tzv. stesti ;-) :-) diky

Vseobecne muzeme rici ze Fortinet nelze doporucit vetsine uzivatelu zde uz proto ze to jsou ve velke vetsine lajci
kteri potrebuji produkty co jsou v defaultu vhodne nastavene a take jen ty ktere nepredci konkurence,
coz jsou ty kameny urazu soucasnych produktu Fortinet. Verim ze v pristich verzich se polepsite
protoze to tak obvykle byva. Hodne stesti ;-)
Temu zatvaram. :?:
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

Zamčeno