No jak uz jsem uvedl.. u Fortinet family je znacny problem v soucasnem jadre av scaneru.....
resp jak jste uvedl v jeho defaultnim nastaveni.
Ma prilis vyoske mnozstvi falesnych poplachu.. v tomhle drti veskerou konkurenci (negativne)....
Je skvele ze ma podobne vysledky jako Symantec ale nazapominejme
na fakt pri jakem mnozstvi chyb?
Symantec mam rad z toho duvodu ze ma minimum planych poplachu a zaroven
dostatecne vysokou detekci. Vypadky take nejsou prilis videt..temer se nevyskytuji.
Fortinet se Symantecem nemuzeme srovnavat ani v humornem tonu debaty
Mozna by pomohlo udelat v defaultnim setupu soupatko na mensi hodnoty..tj snizi se tim sice detekce a nelze
se pak moc chvastat v PR ale zaroven bude slusne mensi mnozstvi falesnych detekci

+ zapracovat na databazich a "neschovavat" se za heuristiku
Chapejte mne nekonfliktne tj. spis jakysi navod jak to resili historicky jini kteri meli podobny problem.
Heuristikou nelze dohnat vse a ma byt spise doplnkova a jak uz vime plati u ni prima umera
v nastaveni a to vse zavisle na kvalite heuristickeho algorytmu daneho vyrobce.
S tou vyberovkou.. nekdy bych vam ukazal jak takova vyberovka funguje zrovna na takovem miste ktere jsi zminil

)
To pro mne uz z toho postu neni plusova reference... jde o to kdo koho zna kolik je kde penez
a hlavne jak se rozhodla rada tech co problematiku cetli z letak a vic o ni nevi

tj 99% pripadu.....
Prosim poslete mi do PM nejaky kontakt... predpokladam ze jste zastupce ci distrubotor jejich produktu
a tak bych rad pridal kontakt k ostatnim. Nekdy se muze hodit a rad posilam bug informace technikum

Na vase techniky jsem totiz doted vhodny kontakt neziskal... rad pomoham resit firmam mensi problemky
popr zasilam bug reporty. I v kvalitnim testingu je zaklad uspechu a nejsem jen typicky chvastal
a navic mam pomerne stesti...
Pred par lety jsem napr. zabranil tomu aby na par hodin vypadly vsechny enginy kaspersky
v jejich produktech i v rebrandovanych produktech tak ze jsme vcas nahlasil/zaslal zapouzdreny exploit kod,
sam si urcite dokazete predstavit co by to po svete mohlo v tu dobu zpusobit.
V takovych pruipadech se hodi kdyz mam primy kontakt ... a i kdyz uz znacne mene stale se problematikou zaobiram
a muzu mit tzv. stesti

diky
Vseobecne muzeme rici ze Fortinet nelze doporucit vetsine uzivatelu zde uz proto ze to jsou ve velke vetsine lajci
kteri potrebuji produkty co jsou v defaultu vhodne nastavene a take jen ty ktere nepredci konkurence,
coz jsou ty kameny urazu soucasnych produktu Fortinet. Verim ze v pristich verzich se polepsite
protoze to tak obvykle byva. Hodne stesti