Prosím o kontrolu logu z RSIT
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Prosím o kontrolu logu z RSIT
Ja jen tise sedel a zavidel jak ti to jde 
Tak se těšte, za 14 - 30 dní prý to bude:))
Těšíme se 
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak dnes mi byly komponenty (základní deska, grafická karta, procesor, paměťové karty) vráceny s tím, že je vše naprosto v pořádku, že závada žádná nebyla nalezena aneb technikovi to ani jednou nespadlo. Donesu domů, seskládám zpátky a buch... BSOD a nejde se z toho vyhrabat, takže jedu na nouzovém režimu. Zkoušela jsem to několikrát, pokaždé spadlo. Technik mi řekl, že kdyby to zase spadlo, že problém bude buď ve zdroji nebo v pevném disku. Že bych pak musela odnést celou skříň k němu do servisu. Co si o tom myslíte? O chybě pevného disku jste už něco říkali... že? Pak mi doporučoval "čistou instalaci" operačního systému. Jenže já se tomu chtěla vyhnout - dát z ruky pevný disk - nerada zálohuju a mám jej plný věcí do školy, které potřebuju i přes prázdniny kvůli zkouškám, ale asi se tomu nevyhnu, co:(
Hoťe mi sem ještě nové minidumpy.
Technik evidentně něco přehlédl
Nebylo by špatné, udělat čistou instalaci na jiný disk. Pokud by to také padalo, bude to v HW.
Technik evidentně něco přehlédl
Nebylo by špatné, udělat čistou instalaci na jiný disk. Pokud by to také padalo, bude to v HW.
Tady to je: http://leteckaposta.cz/792365235
Bohužel nemám přístup k jinému pevnému disku..
Bohužel nemám přístup k jinému pevnému disku..
Ty samé chyby co před tím. Nemohla byste si někde zapůjčit nějakou grafickou kartu a vyzkoušet to s ní?
Zkuste také spustit chkdsk /r, zda nebudou nalezeny a opraveny nějaké chyby.
Můžete také zkusit sfc /scannow.
Zkuste také spustit chkdsk /r, zda nebudou nalezeny a opraveny nějaké chyby.
Můžete také zkusit sfc /scannow.
No právěže není kde / u koho si grafiku půjčit...nikdo kvůli mně nerozebere svůj pc
Tyhle termíny, co jste psal, vypsat do Start -> Spustit?
Tyhle termíny, co jste psal, vypsat do Start -> Spustit?
Ano do start->spustit nebo do příkazového řádku (cmd.exe)
U SFC budete potřebovat instalační CD.
U SFC budete potřebovat instalační CD.
Mně to vyhazuje černou tabulku, která asi po ani né sekundě zmizí a nic se neděje... 
Jo, tak budete muset spustit příkazový řádek jako správce a pak teprve napsat příkaz sfc /scannow

Přispějete na provoz fóra?