Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu z RSIT
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu z RSIT
Ja jen tise sedel a zavidel jak ti to jde 

Tak se těšte, za 14 - 30 dní prý to bude:))
Těšíme se 

Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak dnes mi byly komponenty (základní deska, grafická karta, procesor, paměťové karty) vráceny s tím, že je vše naprosto v pořádku, že závada žádná nebyla nalezena aneb technikovi to ani jednou nespadlo. Donesu domů, seskládám zpátky a buch... BSOD a nejde se z toho vyhrabat, takže jedu na nouzovém režimu. Zkoušela jsem to několikrát, pokaždé spadlo. Technik mi řekl, že kdyby to zase spadlo, že problém bude buď ve zdroji nebo v pevném disku. Že bych pak musela odnést celou skříň k němu do servisu. Co si o tom myslíte? O chybě pevného disku jste už něco říkali... že? Pak mi doporučoval "čistou instalaci" operačního systému. Jenže já se tomu chtěla vyhnout - dát z ruky pevný disk - nerada zálohuju a mám jej plný věcí do školy, které potřebuju i přes prázdniny kvůli zkouškám, ale asi se tomu nevyhnu, co:(
Hoťe mi sem ještě nové minidumpy.
Technik evidentně něco přehlédl
Nebylo by špatné, udělat čistou instalaci na jiný disk. Pokud by to také padalo, bude to v HW.
Technik evidentně něco přehlédl

Nebylo by špatné, udělat čistou instalaci na jiný disk. Pokud by to také padalo, bude to v HW.
Tady to je: http://leteckaposta.cz/792365235
Bohužel nemám přístup k jinému pevnému disku..
Bohužel nemám přístup k jinému pevnému disku..
Ty samé chyby co před tím. Nemohla byste si někde zapůjčit nějakou grafickou kartu a vyzkoušet to s ní?
Zkuste také spustit chkdsk /r, zda nebudou nalezeny a opraveny nějaké chyby.
Můžete také zkusit sfc /scannow.
Zkuste také spustit chkdsk /r, zda nebudou nalezeny a opraveny nějaké chyby.
Můžete také zkusit sfc /scannow.
No právěže není kde / u koho si grafiku půjčit...nikdo kvůli mně nerozebere svůj pc
Tyhle termíny, co jste psal, vypsat do Start -> Spustit?

Tyhle termíny, co jste psal, vypsat do Start -> Spustit?
Ano do start->spustit nebo do příkazového řádku (cmd.exe)
U SFC budete potřebovat instalační CD.
U SFC budete potřebovat instalační CD.
Mně to vyhazuje černou tabulku, která asi po ani né sekundě zmizí a nic se neděje... 

Jo, tak budete muset spustit příkazový řádek jako správce a pak teprve napsat příkaz sfc /scannow