Na starsich PC - na to, ze verzia 2.7 mala minimalne poziadavky 300Mhz CPU a vyssie verzie maju pod Win2K a XP poziadavku na cca 400 Mhz CPU, tak na starsich staniciach - povedzme AthlonXP2000, to dostava riadne na frak.
Posledna biznis verzia 4.2.71.2 je derava jak reseto. Niekolko vaznych chyb - ohrozujucich funkcnost systemu. Niektore su opravene, ale neni este na ne oficialna verzia. Reakcie supportu - prisernost. Dokonca support obcas tvrdi nieco, co neni pravda, alebo sa snazi presvedcit zakaznika, ze to neni chyba a urychlene ukoncit ticket, lebo asi za to maju lepsie hodnotenie. Zakaznik im musi hovorit riesenie problemu, miesto toho, aby to bolo opacne. Tolko problemov a tak laxny pristup Esetu k ich rieseniu som este nevidel. Niekedy mam dojem, ze maju tam snad nejake sablonove odpovede, co maju odpovedat.
Verzia 5, na takej masine ma po starte cca 3-4 minutovy zahul, ze antivirak ukazuje len sive okno a az po case to rozdycha a ukaze aj menu

Dlhe roky som bol spokojny s verziou 2.7 a keby nebolo vo februari 2012 ukoncenie jej podpory a prestanie vydavania aktualizacii pre nu, aj by som u nej ostal.
Tak isto u znameho, ako sa nainstalovala posledna verzia 4.x, som musel vypnut casti antiviraku, aby mohol fungovat, pretoze to uz bolo proste nepouzitelne.
Mam dojem, ze si zo zakaznikov urobili alfatesterov...