Na starsich PC - na to, ze verzia 2.7 mala minimalne poziadavky 300Mhz CPU a vyssie verzie maju pod Win2K a XP poziadavku na cca 400 Mhz CPU, tak na starsich staniciach - povedzme AthlonXP2000, to dostava riadne na frak.
Posledna biznis verzia 4.2.71.2 je derava jak reseto. Niekolko vaznych chyb - ohrozujucich funkcnost systemu. Niektore su opravene, ale neni este na ne oficialna verzia. Reakcie supportu - prisernost. Dokonca support obcas tvrdi nieco, co neni pravda, alebo sa snazi presvedcit zakaznika, ze to neni chyba a urychlene ukoncit ticket, lebo asi za to maju lepsie hodnotenie. Zakaznik im musi hovorit riesenie problemu, miesto toho, aby to bolo opacne. Tolko problemov a tak laxny pristup Esetu k ich rieseniu som este nevidel. Niekedy mam dojem, ze maju tam snad nejake sablonove odpovede, co maju odpovedat.
Verzia 5, na takej masine ma po starte cca 3-4 minutovy zahul, ze antivirak ukazuje len sive okno a az po case to rozdycha a ukaze aj menu
Dlhe roky som bol spokojny s verziou 2.7 a keby nebolo vo februari 2012 ukoncenie jej podpory a prestanie vydavania aktualizacii pre nu, aj by som u nej ostal.
Tak isto u znameho, ako sa nainstalovala posledna verzia 4.x, som musel vypnut casti antiviraku, aby mohol fungovat, pretoze to uz bolo proste nepouzitelne.
Mam dojem, ze si zo zakaznikov urobili alfatesterov...

Přispějete na provoz fóra?