Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
bsod - asi grafika???
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: bsod - asi grafika???
Zásuvné moduly jsou pluginy a občas se jim říká doplňky nebo rozšíření aplikace. Jaké zásuvné moduly tam máš nainstalované?
Ze zkušenosti - často to dělají právě pluginy antivirů. Všechny je zakaž, zkus jak se FF chová, pokud to bude OK, jeden podruhém povoluj a sleduj chování FF.
Ze zkušenosti - často to dělají právě pluginy antivirů. Všechny je zakaž, zkus jak se FF chová, pokud to bude OK, jeden podruhém povoluj a sleduj chování FF.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

adobe acrobat
java deployment toolkit
microsoft windows media player firefox plugin
shockware flash
silverlight plug-in
national instruments Labview 2011 netscape plug-in for windows
national instruments Labview 9.0 netscape plug-in for windows
vsetko aktulne verzie

java platform se U24

Tak zkus ten FF přeinstalovat. Jinak netuším. Podle mě v tom pojede ten antivir.
tak aj ja si myslim ze to robi eset lebo ako som pisal podbne mi to zacala jeden cas robit panda, ale neviem co mam robit s tym co vypnut alebo preco to robi

Spusť Firefox, stáhni toto, rozbal to a start.cmd spusť jako správce. Soubor dlls.txt který se v té složce vytvoří mi upni na www.leteckaposta.cz.
http://leteckaposta.cz/843992999
ked vypnem eset tak mi slape ten net v podstate ako ma v rsit sa nebude dat vdiiet nic alebo neveim zeby zase registre hm
ked vypnem eset tak mi slape ten net v podstate ako ma v rsit sa nebude dat vdiiet nic alebo neveim zeby zase registre hm
Žádný modul Esetu jsem v těch procesech nenašel. Jak to nastavit nevím.
Mrkni do nastavení Esetu. Pravděpodobně to bude brzdit nějaký webový štít.
Mrkni do nastavení Esetu. Pravděpodobně to bude brzdit nějaký webový štít.
napisem do sekcii rsit logou mozno na daco pridu, ani ja tam nista nevidim v tych nastaveniach, aj ked sa mi zda ze dnes to ide lepsie ten net 

OK. Víc už s tím zde nesvedeme.
jj, ale ani v rsit teme som nedostal od rudyho korektnu radu
, asi mama zakliate pc - cka ked mam neriesitelne problemy , ako aj so stolnym pc kde sme s cernohousom dospeli ku tomu ze to robi pravdepodobne nejaka aktualizacia, akaurat ze nevieme ktora
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13 ... 5&start=75 od 6 strany to je, ak sa ti chce kuknut na to mrkni sa, ak by si dosiel na to co tomu je mas flasu u mna
hehe
bsod zatial OK, nepada to 

Zkusil jsi ten FF úplně odinstalovat a pak znovu nainstalovat?
Popiš mi, co všechno tomu nyní konkrétně je.
Popiš mi, co všechno tomu nyní konkrétně je.

Abych pravdu řekl tak nevím a ani ně nenapadá způsob jak zjistit, co ten FF vlastně zdržuje. Nemáš v něm nastavenu nějakou proxinu?
Bez AV to šlapalo normálně? Zkus dočasně zastavit firewall v Esetu.
Bez AV to šlapalo normálně? Zkus dočasně zastavit firewall v Esetu.