Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

NEJDOU MI NAISTALOVAT AKTUALIZACE

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

Re: NEJDOU MI NAISTALOVAT AKTUALIZACE

#61 Příspěvek od ka.lim.ka »

tak sem po restartu zkusila opet vymazat frameworky dvojka i ta trojka jsou uspesne pryc mam tu jen tu tyrku jak ste mi doporucil jinak po dalsim restartu sem pustila cccleaner a naslo to uz jen to co tu bylo na zacatku viz nize...

Chybí sdílené DLL C:\Program Files\Internet Explorer\MUI\0409\mscorier.dll HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.JScript.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Drawing.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Windows.Forms.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.EnterpriseServices.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.Vb.CodeDOMProcessor.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscoree.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscorlib.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls

vyosek
VIP
VIP

#62 Příspěvek od vyosek »

Jsou tam zbytky jednicky - najdu navod a postnu Vam ho sem...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#63 Příspěvek od ka.lim.ka »

jinak po uspesne odinstalaci se mi porad ukazovali aktualizace frameworku 2.0, 3.0, a 3sp1 nebo nejak tak tak sem dala uz neupozornovat na tuto aktualizaci vsech co sem smazala a je uz klid bylo to dobre???

vyosek
VIP
VIP

#64 Příspěvek od vyosek »

Jo to jste udelala spravne...

Behem vecera postnu navod na odstraneni toho .NET jednicky...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#65 Příspěvek od ka.lim.ka »

to budete hodny zatim dekuji :)

vyosek
VIP
VIP

#66 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Stahnete SytemLook (viz muj podpis) a ulozte jej na plochu
  • Do okna vlozte skript nize
  • Kód: Vybrat vše

:folderfind
    v1.0.3705
    URTTemp
  • Kliknete na Look
  • Tlacitko Look se zmeni na Scanning a zsedne
  • Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
  • Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#67 Příspěvek od ka.lim.ka »

SystemLook v1.0 by jpshortstuff (11.01.10)
Log created at 18:06 on 22/08/2010 by Administrator (Administrator - Elevation successful)

========== folderfind ==========

Searching for "v1.0.3705"
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 d----- [19:39 10/08/2009]

Searching for "URTTemp"
No folders found.

-=End Of File=-

vyosek
VIP
VIP

#68 Příspěvek od vyosek »

:arrow: 1. Start-Spustit (nebo pouzijte zkratku WIN+R) napsat Installer a dat OK
2.Otevre se Vam slozka s silenym mnozstvim veci a jeste silenejsimi nazvy
3. Klik pravym mysidlem - Zobrazit a zvolit Podrobnosti
4. Nahore jak je Nazev tak klik pravym, vybrat Dalsi a pak najit Komentare, zaskrtnout a dat OK
5. Najdete v te silene slozce soubor, ktery ma v komentari Microsoft .NET Framework (angličtina) RTL x 86 enu
6. Klik na ten soubor pravym a dat Odinstalovat

:arrow: Stahnete OTM (viz muj podpis)
  • Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTM pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
  • Do leveho okna Paste Instructions for Items to be Moved (pod zlutou caru) vlozte obsah, ktery mate nize
  • Kód: Vybrat vše

:reg
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\PendingUpdates\v1.0.3705]
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\policy\v1.0]
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Full\v1.0.3705]
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Product\Microsoft .NET Framework Full v1.0.3705 (1033)]

:files
    C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705

:commands
    [REBOOT]
  • Kliknete na cervene tlacitko MoveIt!
  • Sem pote dejte obsah okna Results (pod zelenou carou)
  • Pokud budete vyzvani na restart, dejte Yes, log pote najdete C:\_OTM\MovedFiles

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#69 Příspěvek od ka.lim.ka »

========== REGISTRY ==========
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\PendingUpdates\v1.0.3705\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\policy\v1.0\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Full\v1.0.3705\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Product\Microsoft .NET Framework Full v1.0.3705 (1033)\ not found.
========== FILES ==========
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 folder moved successfully.
========== COMMANDS ==========

OTM by OldTimer - Version 3.1.15.0 log created on 08222010_193832

vyosek
VIP
VIP

#70 Příspěvek od vyosek »

Fajn, projedte to nekolikrat CCleanerem a uvidime - pokud se budou problemy opakovat, tak samozrejme neopravujte dokolecka neopravitelne :D

Odpovědět