Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
NEJDOU MI NAISTALOVAT AKTUALIZACE
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: NEJDOU MI NAISTALOVAT AKTUALIZACE
tak sem po restartu zkusila opet vymazat frameworky dvojka i ta trojka jsou uspesne pryc mam tu jen tu tyrku jak ste mi doporucil jinak po dalsim restartu sem pustila cccleaner a naslo to uz jen to co tu bylo na zacatku viz nize...
Chybí sdílené DLL C:\Program Files\Internet Explorer\MUI\0409\mscorier.dll HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.JScript.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Drawing.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Windows.Forms.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.EnterpriseServices.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.Vb.CodeDOMProcessor.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscoree.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscorlib.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\Program Files\Internet Explorer\MUI\0409\mscorier.dll HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.JScript.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Drawing.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Windows.Forms.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.EnterpriseServices.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.Vb.CodeDOMProcessor.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscoree.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscorlib.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Jsou tam zbytky jednicky - najdu navod a postnu Vam ho sem...
jinak po uspesne odinstalaci se mi porad ukazovali aktualizace frameworku 2.0, 3.0, a 3sp1 nebo nejak tak tak sem dala uz neupozornovat na tuto aktualizaci vsech co sem smazala a je uz klid bylo to dobre???
Jo to jste udelala spravne...
Behem vecera postnu navod na odstraneni toho .NET jednicky...
Behem vecera postnu navod na odstraneni toho .NET jednicky...
to budete hodny zatim dekuji 

- Do okna vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
:folderfind v1.0.3705 URTTemp
- Kliknete na Look
- Tlacitko Look se zmeni na Scanning a zsedne
- Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
- Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte
SystemLook v1.0 by jpshortstuff (11.01.10)
Log created at 18:06 on 22/08/2010 by Administrator (Administrator - Elevation successful)
========== folderfind ==========
Searching for "v1.0.3705"
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 d----- [19:39 10/08/2009]
Searching for "URTTemp"
No folders found.
-=End Of File=-
Log created at 18:06 on 22/08/2010 by Administrator (Administrator - Elevation successful)
========== folderfind ==========
Searching for "v1.0.3705"
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 d----- [19:39 10/08/2009]
Searching for "URTTemp"
No folders found.
-=End Of File=-

2.Otevre se Vam slozka s silenym mnozstvim veci a jeste silenejsimi nazvy
3. Klik pravym mysidlem - Zobrazit a zvolit Podrobnosti
4. Nahore jak je Nazev tak klik pravym, vybrat Dalsi a pak najit Komentare, zaskrtnout a dat OK
5. Najdete v te silene slozce soubor, ktery ma v komentari Microsoft .NET Framework (angličtina) RTL x 86 enu
6. Klik na ten soubor pravym a dat Odinstalovat

- Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTM pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
- Do leveho okna Paste Instructions for Items to be Moved (pod zlutou caru) vlozte obsah, ktery mate nize
Kód: Vybrat vše
:reg [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\PendingUpdates\v1.0.3705] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\policy\v1.0] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Full\v1.0.3705] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Product\Microsoft .NET Framework Full v1.0.3705 (1033)] :files C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 :commands [REBOOT]
- Kliknete na cervene tlacitko MoveIt!
- Sem pote dejte obsah okna Results (pod zelenou carou)
- Pokud budete vyzvani na restart, dejte Yes, log pote najdete C:\_OTM\MovedFiles
========== REGISTRY ==========
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\PendingUpdates\v1.0.3705\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\policy\v1.0\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Full\v1.0.3705\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Product\Microsoft .NET Framework Full v1.0.3705 (1033)\ not found.
========== FILES ==========
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 folder moved successfully.
========== COMMANDS ==========
OTM by OldTimer - Version 3.1.15.0 log created on 08222010_193832
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\PendingUpdates\v1.0.3705\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\policy\v1.0\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Full\v1.0.3705\ not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\Product\Microsoft .NET Framework Full v1.0.3705 (1033)\ not found.
========== FILES ==========
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 folder moved successfully.
========== COMMANDS ==========
OTM by OldTimer - Version 3.1.15.0 log created on 08222010_193832
Fajn, projedte to nekolikrat CCleanerem a uvidime - pokud se budou problemy opakovat, tak samozrejme neopravujte dokolecka neopravitelne