Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dneska som mal konečne viac času.Spáchal som ten Memtest.Nechal som to po nabootovaní bežať cca 4 hodiny a žiadny prolém sa nenašiel. Nejaké dalšie návrhy?
Nemate zac, aj ja dakujem kolegovi, len aby to slo. Odsledujte to a potom tu, prosim, napiste.
► Vyšla moja nová kniha BOTNETY! Informácie o nej nájdete tu: >> BOTNETY <<
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
--- Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT <<
----
► Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card<<
----
►Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
► Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky
Takže nakoniec som sa rozhodol predsa len systém preinštalovať kedže som mal čas , všetko šlapalo O.K. a dnes na mna vyskočilo opäť BSOD s týmto popisom z programu WhoCrashed:
On Mon 18. 2. 2019 14:24:41 your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
This was probably caused by the following module: ntfs.sys (Ntfs+0xF2058)
Bugcheck code: 0x7A (0xFFFFF6FC40009868, 0xFFFFFFFFC000000E, 0x20009696A860, 0xFFFFF8800130D058)
Error: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR
file path: C:\Windows\system32\drivers\ntfs.sys
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT File System Driver
Bug check description: This bug check indicates that the requested page of kernel data from the paging file could not be read into memory.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time.