Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
bsod - asi grafika???
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: bsod - asi grafika???
hm ku myske je toho viac to musim urobit viac obrazkov
OK
2) Ve správci zařízení klikni pravým myšítkem na tu PS/2 klávesnici a zvol Odinstalovat. Pak to samé udělej s tím touchpadem a restartni počítač.
2) Ve správci zařízení klikni pravým myšítkem na tu PS/2 klávesnici a zvol Odinstalovat. Pak to samé udělej s tím touchpadem a restartni počítač.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Už jsem to našel, za chvilku ti upni FIX. ZAtím nic nedělej.
Ten filtr avastu totiž nahradil horní filtr třídy Keyboard, kterým je za normálních okolností ovladač třídy keyboard kbdclass.sys.
Stáhni toto, spusť to, povol přidání informací do registru a restartuj počítač.
Stáhni toto, spusť to, povol přidání informací do registru a restartuj počítač.

-aswkbd.sys smaž
-ICQ nemám, ale jsem k zastižení zde
-odinstaluj soft od myši genius, poběží i se standardním ovladačem od MS, který automaticky převezme úlohu toho geniusáckého.
S kolegou máte hotovo?
-ICQ nemám, ale jsem k zastižení zde
-odinstaluj soft od myši genius, poběží i se standardním ovladačem od MS, který automaticky převezme úlohu toho geniusáckého.
S kolegou máte hotovo?

Jak zpomalený net? Pomalé stahování nebo je to problém s prohlížečem?
Změř rychlost připojení
Změř rychlost připojení

Průměrná rychlost připojení: [?]
1,298 Mbit/s
Průměrná rychlost stahování dat: [?]
162,35 kB/s

Průměrná rychlost připojení: [?]
565,55 kbit/s
Průměrná rychlost stahování dat: [?]
70,694 kB/s

Jaký typ připojení u obou počítačů používáš? (WiFi nebo kabel)
Zkus na to NTB pozastavit firewall a znovu změř rychlost.
Zkus na to NTB pozastavit firewall a znovu změř rychlost.
ahoj pouzivam kabel, ktory prehadzujem medzi compami podla toho na ktorom som , wifinu nemam
vypol som aj firewal ale v podstate na nb mi ide stale ten net o polovicu pomalsie, ale ked otvaram stranky tak bezi aj procesor skoro naplno a vo vacsej miere je tam zastupeny firefox a eset (ekrnl) a hlavne huci mi vetrak vtedy.
neveim robi to asi dva tyzdne predtym mi isiel v pohode , mam podozrenie na ten eset nieco sa mi mari ze mi to uz takto robilo raz ale nespomeniem si uz ako som to odstranil, jaj uz viem predtym mi to robila panda a to bolo na stolnom pc myslim neviem uz asi som daco vypol dakde hm
vypol som aj firewal ale v podstate na nb mi ide stale ten net o polovicu pomalsie, ale ked otvaram stranky tak bezi aj procesor skoro naplno a vo vacsej miere je tam zastupeny firefox a eset (ekrnl) a hlavne huci mi vetrak vtedy.
neveim robi to asi dva tyzdne predtym mi isiel v pohode , mam podozrenie na ten eset nieco sa mi mari ze mi to uz takto robilo raz ale nespomeniem si uz ako som to odstranil, jaj uz viem predtym mi to robila panda a to bolo na stolnom pc myslim neviem uz asi som daco vypol dakde hm

Zkus ten Eset odinstalovat a pak znovu nainstalovat. Pravděpodobně to bude způsobovat firewall nebo nějaký doplněk Esetu pro internetový prohlížeč. Také zkus enternet explorer, jak to s tou rychlostí vypadá tam.

ie:
Průměrná rychlost připojení: [?]1,07 Mbit/s
Průměrná rychlost stahování dat: [?]133,76 kB/s
firefox:
Průměrná rychlost připojení: [?] 879,75 kbit/s
Průměrná rychlost stahování dat: [?] 109,96 kB/s
povedzme ze rychlost je ok ale na mozzile mi pri otvarani okien vytazuje procesor na 90 percent a je tam pomale otvaranie stranok, na ie mi tie okna skacu razdva, hm nejaka rada

Bude to brzdit nějaký plugin. Podívej se do FF, do správy doplňků, co tam všechno je.
iba zasuvne moduly mam nainstalovane ziadne doplnky su tam neni hm 
a ff stale ked daco otvaram, nejaku stranku tak pohlti 50 percent procesoru pomaly od 40 % do 50 %

a ff stale ked daco otvaram, nejaku stranku tak pohlti 50 percent procesoru pomaly od 40 % do 50 %