Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
autochk.exe infikovan
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: autochk.exe infikovan
Ta tvorba s pomoci N.win to flash nejak nefunguje, udelal jsem presne podle postutpu akorak v nabidce tvorby flesky neni Wipe XP/2000, ale XP/2003, fleska se vytvorila , ale presto, ze jsem v biosu nastavil boot removable, tak to z flesky ne a ne nabootovat. No vyzehl jsem teda live CD OTL a tady je log.
- Přílohy
-
- OTL.7z
- (24.72 KiB) Staženo 47 x
Ne nic takového nemám toshiba vůbec a nic na sledování aut......

Fix proběhl a jsem v normálním režimu.
ne v system32 není autoch.exe je jen v C:OTL/MoveFiles.......a v avangeru
- Přílohy
-
- MovedFiles.zip
- (2.94 KiB) Staženo 28 x
co přesně znaméná tohle? "klik na zadny" 

pridal jsem ty txt o kouse vejš "MovedFiles.zip" snad je to ono
Označil jsem to co jsi chtěl a dal prohledat, vyskočil na mě tento log.
- Přílohy
-
- OTLdalší.zip
- (19.28 KiB) Staženo 29 x
Tak to je super, zkusím používat jak říkáš , ale zajímá mě jak se bude chovat potom autochk na virustotalu, pokud jsi zabil, trak jsi šílený 

- Přílohy
-
- OTLsluzby_ovladace.zip
- (9.29 KiB) Staženo 32 x
ok, dáme tomu teda čas nějaký den? Mám instalovat Aviru či Avast?
Ještě byl problém v tomhle:
Přesto , že mám nainstalován a aktualizován Avast, tak přesto se v pravo dole ukazuje červený štít o zabezpečení systému to samé i s Avirou....momentálně mám Avast.
Pak mi naskakují dvě aktualizace microsoftu ohledně frameworks 3,5 SP1 KB982524 a KB982168 a když je nainstaluji, tak naskočí žlutý štít a znovu se ukážou ty samé aktualizace k istalaci a tak stále dokola, prostě jako byse naistalovaly, ale asi je systém nějak nebere.
Ta aktualizace tady na mě zase kuká , ta jí pravě stahuju a uvidím jesi se něco změnilo....
Ještě byl problém v tomhle:
Přesto , že mám nainstalován a aktualizován Avast, tak přesto se v pravo dole ukazuje červený štít o zabezpečení systému to samé i s Avirou....momentálně mám Avast.
Pak mi naskakují dvě aktualizace microsoftu ohledně frameworks 3,5 SP1 KB982524 a KB982168 a když je nainstaluji, tak naskočí žlutý štít a znovu se ukážou ty samé aktualizace k istalaci a tak stále dokola, prostě jako byse naistalovaly, ale asi je systém nějak nebere.
Ta aktualizace tady na mě zase kuká , ta jí pravě stahuju a uvidím jesi se něco změnilo....
Tak jo, zkusit ho můžu , ale Nortona jsem nikdy moc nemusel , zda se mi utahanej, ale je pravda , že ve všech novejch strojích je namrskanej, ale asi mají dobře podchycen trh 

Zda se , že je skoro vše ok až na to, že systém stále nerespektuje antivir a červeným štítem v pravo dole trvrdí, že není nainstalován žádný AV.
Zkusíme podstrčit autchk a nasledně ho testnu na virustotalu?
Zkusíme podstrčit autchk a nasledně ho testnu na virustotalu?
Myslíš přes services.msc ve službách jesi tam je ten norton?
Tak nevím, ale mně to háže tohle.
A navíc ti žebráci tam po restartu jsou zase, aha:
https://www.virustotal.com/file/8463995 ... 335541078/

A navíc ti žebráci tam po restartu jsou zase, aha:
https://www.virustotal.com/file/8463995 ... 335541078/