autochk.exe infikovan
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: autochk.exe infikovan
Ta tvorba s pomoci N.win to flash nejak nefunguje, udelal jsem presne podle postutpu akorak v nabidce tvorby flesky neni Wipe XP/2000, ale XP/2003, fleska se vytvorila , ale presto, ze jsem v biosu nastavil boot removable, tak to z flesky ne a ne nabootovat. No vyzehl jsem teda live CD OTL a tady je log.
- Přílohy
-
- OTL.7z
- (24.72 KiB) Staženo 60 x
Ne nic takového nemám toshiba vůbec a nic na sledování aut......
Fix proběhl a jsem v normálním režimu.
ne v system32 není autoch.exe je jen v C:OTL/MoveFiles.......a v avangeru
- Přílohy
-
- MovedFiles.zip
- (2.94 KiB) Staženo 43 x
co přesně znaméná tohle? "klik na zadny" 
pridal jsem ty txt o kouse vejš "MovedFiles.zip" snad je to ono
Označil jsem to co jsi chtěl a dal prohledat, vyskočil na mě tento log.
- Přílohy
-
- OTLdalší.zip
- (19.28 KiB) Staženo 42 x
Tak to je super, zkusím používat jak říkáš , ale zajímá mě jak se bude chovat potom autochk na virustotalu, pokud jsi zabil, trak jsi šílený 
- Přílohy
-
- OTLsluzby_ovladace.zip
- (9.29 KiB) Staženo 48 x
ok, dáme tomu teda čas nějaký den? Mám instalovat Aviru či Avast?
Ještě byl problém v tomhle:
Přesto , že mám nainstalován a aktualizován Avast, tak přesto se v pravo dole ukazuje červený štít o zabezpečení systému to samé i s Avirou....momentálně mám Avast.
Pak mi naskakují dvě aktualizace microsoftu ohledně frameworks 3,5 SP1 KB982524 a KB982168 a když je nainstaluji, tak naskočí žlutý štít a znovu se ukážou ty samé aktualizace k istalaci a tak stále dokola, prostě jako byse naistalovaly, ale asi je systém nějak nebere.
Ta aktualizace tady na mě zase kuká , ta jí pravě stahuju a uvidím jesi se něco změnilo....
Ještě byl problém v tomhle:
Přesto , že mám nainstalován a aktualizován Avast, tak přesto se v pravo dole ukazuje červený štít o zabezpečení systému to samé i s Avirou....momentálně mám Avast.
Pak mi naskakují dvě aktualizace microsoftu ohledně frameworks 3,5 SP1 KB982524 a KB982168 a když je nainstaluji, tak naskočí žlutý štít a znovu se ukážou ty samé aktualizace k istalaci a tak stále dokola, prostě jako byse naistalovaly, ale asi je systém nějak nebere.
Ta aktualizace tady na mě zase kuká , ta jí pravě stahuju a uvidím jesi se něco změnilo....
Tak jo, zkusit ho můžu , ale Nortona jsem nikdy moc nemusel , zda se mi utahanej, ale je pravda , že ve všech novejch strojích je namrskanej, ale asi mají dobře podchycen trh 
Zda se , že je skoro vše ok až na to, že systém stále nerespektuje antivir a červeným štítem v pravo dole trvrdí, že není nainstalován žádný AV.
Zkusíme podstrčit autchk a nasledně ho testnu na virustotalu?
Zkusíme podstrčit autchk a nasledně ho testnu na virustotalu?
Myslíš přes services.msc ve službách jesi tam je ten norton?
Tak nevím, ale mně to háže tohle.
A navíc ti žebráci tam po restartu jsou zase, aha:
https://www.virustotal.com/file/8463995 ... 335541078/

A navíc ti žebráci tam po restartu jsou zase, aha:
https://www.virustotal.com/file/8463995 ... 335541078/

Přispějete na provoz fóra?