Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu, noťas začal zamrzat

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Prosím o kontrolu, noťas začal zamrzat

#46 Příspěvek od iwiboy »

No jasně OTL bych sám nedal, jen jsem četl si o tom něco...

Přeji krásný den! Jdu si koupit Stlačený vzduch a pro jistotu ho tam pustím, bude to paráda jistě...

vyosek
VIP
VIP

#47 Příspěvek od vyosek »

Ja pouzivam obycejny vysavac a pak tycinka do usi namocena do lihu (prip. slivovice ci vodky :D )..

Pekny den i Vam :)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#48 Příspěvek od iwiboy »

Jen si dovolím návrat k IE 8. Protože mi vše jde dobře, zkoušel jsem to, co předtím nešlo. A zase to IE8 nemohu nainstalovat. Při kroku Kontrola škodl. softwaru mi zatuhne notes. A to nic nedělám, jen se dívám. Opakovaně neúspěšné.

Soubor instalační stažen z http://www.microsoft.com/cze/windows/internet-explorer/

Možná bych s tím měl se obracet na MS podporu?

Edit: Sice IE nepoužívám, ale chtěl jsem mít aktuální verzi, kdyby si to třeba nějaký soft spustil...

vyosek
VIP
VIP

#49 Příspěvek od vyosek »

Asi tam nejaky problemu bude, ale tohle by opravdu chtelo na podporu microsoftu, pac jde vylozene o jejich problem...Pripadne zkuste zalozit tema na nasem foru v OS a utility, treba tam kluci vedet budou :)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#50 Příspěvek od iwiboy »

Děkuji.

vyosek
VIP
VIP

#51 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :)

Odpovědět