No jasně OTL bych sám nedal, jen jsem četl si o tom něco...
Přeji krásný den! Jdu si koupit Stlačený vzduch a pro jistotu ho tam pustím, bude to paráda jistě...

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu, noťas začal zamrzat
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu, noťas začal zamrzat
Ja pouzivam obycejny vysavac a pak tycinka do usi namocena do lihu (prip. slivovice ci vodky
)..
Pekny den i Vam

Pekny den i Vam

Jen si dovolím návrat k IE 8. Protože mi vše jde dobře, zkoušel jsem to, co předtím nešlo. A zase to IE8 nemohu nainstalovat. Při kroku Kontrola škodl. softwaru mi zatuhne notes. A to nic nedělám, jen se dívám. Opakovaně neúspěšné.
Soubor instalační stažen z http://www.microsoft.com/cze/windows/internet-explorer/
Možná bych s tím měl se obracet na MS podporu?
Edit: Sice IE nepoužívám, ale chtěl jsem mít aktuální verzi, kdyby si to třeba nějaký soft spustil...
Soubor instalační stažen z http://www.microsoft.com/cze/windows/internet-explorer/
Možná bych s tím měl se obracet na MS podporu?
Edit: Sice IE nepoužívám, ale chtěl jsem mít aktuální verzi, kdyby si to třeba nějaký soft spustil...
Asi tam nejaky problemu bude, ale tohle by opravdu chtelo na podporu microsoftu, pac jde vylozene o jejich problem...Pripadne zkuste zalozit tema na nasem foru v OS a utility, treba tam kluci vedet budou 

Nemate zac, rad jsem pomohl