Proč bych to měl dělat ? Když mám stejnej problém ? A navíc žádnou odpověď od kolegyně jsem nečetl.vyosek píše:MaximusBrutus uz kolegyne vam rekla, ze si mate zalozit sve tema a necpat se do cizich

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Facebook vir ....
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- MaximusBrutus
- Návštěvník
Re: Facebook vir ....
Největší potěšení pro muže je svlékat ženu a oblékat ragbyový dres.
Mrtvý nepřítel vždy voní krásně.", Alus Vitellus
Kdo si přeje mír, ať připravuje válku, Vegetius Renatus
Fotbal je hra gentlemanů, kterou hrají barbaři a ragby je hra barbarů, kterou hrají gentlemani - Oscar Wilde
Per Aspera ad Astra !
Fotbal je hra gentlemanů, kterou hrají barbaři a ragby je hra barbarů, kterou hrají gentlemani - Oscar Wilde
Per Aspera ad Astra !
Protože každý uživatel má svůj topic, svoje logy a postupy, i když má stejný problém. Kdyby do stejného topicu dávali všichni uživatelé svioje logy, tak by se nám to pletlo dohromady.MaximusBrutus píše:Proč bych to měl dělat ? Když mám stejnej problém ? A navíc žádnou odpověď od kolegyně jsem nečetl.vyosek píše:MaximusBrutus uz kolegyne vam rekla, ze si mate zalozit sve tema a necpat se do cizich
Vy máte sice stejný problém, ale viry mohou být přejmenovány, proto každý počítač má léčbu šitou na míru, jen pro sebe.
Proto si prosím založte svůj vlastní topic, rádi se tam budeme vašemu problému věnovat

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Protoze je to tak u nas zavedenoMaximusBrutus píše:Proč bych to měl dělat ? Když mám stejnej problém ? A navíc žádnou odpověď od kolegyně jsem nečetl.vyosek píše:MaximusBrutus uz kolegyne vam rekla, ze si mate zalozit sve tema a necpat se do cizich

motji píše:MaximusBrutus
Založte si prosím vlastní topic, takto by to bylo nepřehledné. Děkujeme za pochopení
- MaximusBrutus
- Návštěvník
Aha už chápu. Omlouvám se za svoje chování. Jsem tu nový. Přišlo mi to jako zbytečné spamování. Nicméně nové téma založeno !motji píše:Protože každý uživatel má svůj topic, svoje logy a postupy, i když má stejný problém. Kdyby do stejného topicu dávali všichni uživatelé svioje logy, tak by se nám to pletlo dohromady.MaximusBrutus píše:Proč bych to měl dělat ? Když mám stejnej problém ? A navíc žádnou odpověď od kolegyně jsem nečetl.vyosek píše:MaximusBrutus uz kolegyne vam rekla, ze si mate zalozit sve tema a necpat se do cizich
Vy máte sice stejný problém, ale viry mohou být přejmenovány, proto každý počítač má léčbu šitou na míru, jen pro sebe.
Proto si prosím založte svůj vlastní topic, rádi se tam budeme vašemu problému věnovat.

Největší potěšení pro muže je svlékat ženu a oblékat ragbyový dres.
Per Aspera ad Astra !
Per Aspera ad Astra !
To budeme radi...MaximusBrutus píše:Aha už chápu. Omlouvám se za svoje chování. Jsem tu nový. Přišlo mi to jako zbytečné spamování. Nicméně nové téma založeno !motji píše:Protože každý uživatel má svůj topic, svoje logy a postupy, i když má stejný problém. Kdyby do stejného topicu dávali všichni uživatelé svioje logy, tak by se nám to pletlo dohromady.MaximusBrutus píše:Proč bych to měl dělat ? Když mám stejnej problém ? A navíc žádnou odpověď od kolegyně jsem nečetl.vyosek píše:MaximusBrutus uz kolegyne vam rekla, ze si mate zalozit sve tema a necpat se do cizich
Proto si prosím založte svůj vlastní topic, rádi se tam budeme vašemu problému věnovat.
Už si na to dám pozor.