Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Facebook vir ....

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
MaximusBrutus
Návštěvník
Návštěvník

Re: Facebook vir ....

#31 Příspěvek od MaximusBrutus »

vyosek píše:MaximusBrutus uz kolegyne vam rekla, ze si mate zalozit sve tema a necpat se do cizich :?:
Proč bych to měl dělat ? Když mám stejnej problém ? A navíc žádnou odpověď od kolegyně jsem nečetl.
Největší potěšení pro muže je svlékat ženu a oblékat ragbyový dres.

Mrtvý nepřítel vždy voní krásně.", Alus Vitellus

Kdo si přeje mír, ať připravuje válku, Vegetius Renatus

Fotbal je hra gentlemanů, kterou hrají barbaři a ragby je hra barbarů, kterou hrají gentlemani - Oscar Wilde

Per Aspera ad Astra !

motji
VIP
VIP

#32 Příspěvek od motji »

MaximusBrutus píše:
vyosek píše:MaximusBrutus uz kolegyne vam rekla, ze si mate zalozit sve tema a necpat se do cizich :?:
Proč bych to měl dělat ? Když mám stejnej problém ? A navíc žádnou odpověď od kolegyně jsem nečetl.
Protože každý uživatel má svůj topic, svoje logy a postupy, i když má stejný problém. Kdyby do stejného topicu dávali všichni uživatelé svioje logy, tak by se nám to pletlo dohromady.
Vy máte sice stejný problém, ale viry mohou být přejmenovány, proto každý počítač má léčbu šitou na míru, jen pro sebe.
Proto si prosím založte svůj vlastní topic, rádi se tam budeme vašemu problému věnovat :) .
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

vyosek
VIP
VIP

#33 Příspěvek od vyosek »

MaximusBrutus píše:
Protoze je to tak u nas zavedeno :!: jinak to mate uzivatele co ma sve tema zalozeno
motji píše:MaximusBrutus
Založte si prosím vlastní topic, takto by to bylo nepřehledné. Děkujeme za pochopení :)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

MaximusBrutus
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od MaximusBrutus »

motji píše:
MaximusBrutus píše:
Protože každý uživatel má svůj topic, svoje logy a postupy, i když má stejný problém. Kdyby do stejného topicu dávali všichni uživatelé svioje logy, tak by se nám to pletlo dohromady.
Vy máte sice stejný problém, ale viry mohou být přejmenovány, proto každý počítač má léčbu šitou na míru, jen pro sebe.
Proto si prosím založte svůj vlastní topic, rádi se tam budeme vašemu problému věnovat :) .
Aha už chápu. Omlouvám se za svoje chování. Jsem tu nový. Přišlo mi to jako zbytečné spamování. Nicméně nové téma založeno ! :) Už si na to dám pozor.
Největší potěšení pro muže je svlékat ženu a oblékat ragbyový dres.

Mrtvý nepřítel vždy voní krásně.", Alus Vitellus

Kdo si přeje mír, ať připravuje válku, Vegetius Renatus

Fotbal je hra gentlemanů, kterou hrají barbaři a ragby je hra barbarů, kterou hrají gentlemani - Oscar Wilde

Per Aspera ad Astra !

vyosek
VIP
VIP

#35 Příspěvek od vyosek »

MaximusBrutus píše:
motji píše:
MaximusBrutus píše:
Aha už chápu. Omlouvám se za svoje chování. Jsem tu nový. Přišlo mi to jako zbytečné spamování. Nicméně nové téma založeno ! :) Už si na to dám pozor.
To budeme radi...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět