nejede internet
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: nejede internet
toho je
pustím se do toho 
JJ ale zas to pekne procistim PC a uklidi...
vyčištěno, teď fragmentuji. To je neuvěřitelné kolik dobrých programů je a kolik toho musí člověk umět aby dal pc dopořádku. Obdivuji vás
Mazaci utility ucime v nasi male skolce pro budouci Radce, kterou jsem i ja prosel, a pak uz je to jen o zajmu a praxi a hledani toho nejlepsiho...
jestli jsem to dobře pochopil, mám možnost pomáhat dalším uživatelům a vstoupit do skupiny nováčci, to bych si moc přál. Počítačům v celku rozumím, ale v tomto jsem sám nováček, je i tak možnost zůčastnit se výcviku? Jak vlastně výcvik probíhá?
Zatim nesplnujete podminky pro vstup, ale casem urcite ano...
Naucite se zaklady detekce haveti v logu s vyuzitim google, naucite se pouzivate ruzne mazaci utility atd...je tohoto docela dost a chce to ze zacatku hodne casu a aktivity...
Naucite se zaklady detekce haveti v logu s vyuzitim google, naucite se pouzivate ruzne mazaci utility atd...je tohoto docela dost a chce to ze zacatku hodne casu a aktivity...
Ano děkuji, už jsem si podal žádost právě jsem myslel, že tam budou nějaké rady nebo materiály, omlouvám se, kdyžtak mi to zamítněte a až se naučím něco víc dám věděr. Děkuji za vše
Ono jednou z podminek je i mit rank Vzorny navstevnik.
Rady tam jsou i nejake navody samozrejme...
Ale doporucuji chvili sledovat praci zkusenejsich a pote se az prihlasit...
Rady tam jsou i nejake navody samozrejme...
Ale doporucuji chvili sledovat praci zkusenejsich a pote se az prihlasit...
dobře děkuji
Nemate zac 

Přispějete na provoz fóra?