Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Mazaci utility ucime v nasi male skolce pro budouci Radce, kterou jsem i ja prosel, a pak uz je to jen o zajmu a praxi a hledani toho nejlepsiho...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
jestli jsem to dobře pochopil, mám možnost pomáhat dalším uživatelům a vstoupit do skupiny nováčci, to bych si moc přál. Počítačům v celku rozumím, ale v tomto jsem sám nováček, je i tak možnost zůčastnit se výcviku? Jak vlastně výcvik probíhá?
Zatim nesplnujete podminky pro vstup, ale casem urcite ano...
Naucite se zaklady detekce haveti v logu s vyuzitim google, naucite se pouzivate ruzne mazaci utility atd...je tohoto docela dost a chce to ze zacatku hodne casu a aktivity...
Ano děkuji, už jsem si podal žádost právě jsem myslel, že tam budou nějaké rady nebo materiály, omlouvám se, kdyžtak mi to zamítněte a až se naučím něco víc dám věděr. Děkuji za vše
Ono jednou z podminek je i mit rank Vzorny navstevnik.
Rady tam jsou i nejake navody samozrejme...
Ale doporucuji chvili sledovat praci zkusenejsich a pote se az prihlasit...