Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Občasné zasekávání počítače a pomalý internet

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: Občasné zasekávání počítače a pomalý internet

#31 Příspěvek od vyosek »

Ano disk vypada poskozeny, HD Tune odhalil jeden cluster ale muze jich byt vice...

:arrow: Otevrete si prikazovy radek
  • Start->spustit->cmd (nebo klavesova zkratka Win+R a napsat cmd)
  • Vlozte text chkdsk C: /f /r
  • Odenterujte
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

lebesgue28039
Návštěvník
Návštěvník

#32 Příspěvek od lebesgue28039 »

Tak já jsem asi úplný blbec :) Chvilku mi trvalo, než jsem přišel na to jak spustit příkazový řádek jako správce, protože jinak mi to psalo, že na příkaz nemám oprávnění. Když jsem to vyřešil, tak mi to napsalo, že kontrola proběhne při příštím spuštění systému. Tak dám restart, začne nabíhat windows. Pak se objeví černá obrazovka, že je naplánovaná kontrola a pak se vypíše kontrola byla zrušena a naběhnou widle.

vyosek
VIP
VIP

#33 Příspěvek od vyosek »

Mate instalacni CD windows :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

lebesgue28039
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od lebesgue28039 »

nemám, systém byl už při koupi předinstalován :(

vyosek
VIP
VIP

#35 Příspěvek od vyosek »

Ono je defakto jake CD si sezenete, jde jen o tom aby tam byl system co mate - zkuste se poptat znamych ci nemaji, nebo nekde pohledat po internetu a stahnout...udelali bychom kontrolu z nej...

kazdopadne bych zalohoval dulezita data, jak jsem psal, disk muze klidne behzem dne zcervenat a odejit do kytek uplne...

lebesgue28039
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od lebesgue28039 »

Díky, máte se mnou božskou trpělivost, i když už tu dávno neřešíme havěť.

Poptám se tedy, ale jsem značně skeptický. Zvlášť když je dneska hodně moderní dávat nové stroje bez cd. Předpokládám, že to asi pár dní potrvá, tak než se odmlčím chci se zeptat ještě na dvě věci:

1) Je jeden vadný cluster důvodem k reklamaci, nebo se mi vysmějou? Nebo mám systematicky pravidleně disk kontrolovat tím prográmkem, kterým jsme na chybu přišli a reklamovat až pokud začnou chyby třeba přibývat. Teď to bude kousek přes rok, co ntb vlastním a nejsem si jistej, jestli na disk neplatí zkrácená záruka jako na baterii.

2) když jsem kontroloval ty teploty tak u některých z nich se v tom progránku objevovali plamínky což dle mého selského rozumu značí, že se tam něco zahřívá víc než by mělo. Nejvyší teplota co jsem viděl byla kolem 65 stupňů ale nevím na čem a to jsem hrál jen online poker, žádnou novější hru. Můžete mi poradit jak notebook nějak šikovně zbavit prachu abych mu něco neudělal a zároveň ho nikde neotvíral abych tak nepřišel případně o záruku? Napadlo mě vysavačem skrz klávesnici, ale tam si nejsem jistý jestli to tak vůbec funguje. A pak skrz větrací otvory ale tam se bojím, že můžu udělat něco s větráčkem.

Jinak ještě jsem vám zapomněl poděkovat za to, že jsme vyřešili aspoň půlku problému a net běhá zase tak jak má. Byl to super pocit si zase po delší době zahrát delší turnájek beze strachu, že mě to kopne a příjdu o prachy za vstup :-)

vyosek
VIP
VIP

#37 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Pokud je ntb v zaruce, tak bych jej reklamoval...Je to poskozeni je...cistit ntb od prachu bez otevreni je docela problem - kazdopadne bych jej zanesl do prodejny a tam at si s tim poradi...

Vysavac bych na to urcite neposutel - staticka elektrina je mrcha :boxed:

lebesgue28039
Návštěvník
Návštěvník

#38 Příspěvek od lebesgue28039 »

Tak jo, zkusím tedy tento nebo v průběhu příštího týdne reklamaci.
Než si popřesouvám zálohu mailů atd (po havárii by mi asi nechyběly, proto je normálně nezálohuju, ale když teď můžu havárii předvídat, tak to není úplně špatný nápad), pořeším jak vymazat zapamatovaný hesla apod, aby mi třeba technici nevyluxovaly pokerové konta, pohledám papíry, kam mi je přítelkyně schovala, bude chvíli trvat:-)

Mám na ntb ještě takové tlačítko, přes které se po nějakém delším podržení a zmáčknutí ok na několik varování vrátím do stavu ve kterém jsem si ntb přinesl z obchodu, tak ještě přemýšlím, že to udělám než jim to donesu, ale spíš ne, bo kdyby mi to vrátili, že s tím nic nedělali tak se mi všechno odznovu instalovat nechce.

Mockrát děkuji za váš čas a ochotu, když tak se potom ozvu jestli se mi s jedním vadným clusterem vysmějí nebo ne (řeknu jim, že tam jsou nějaké vadné clustery, ať si sami zjistí kolik jich tam je :-) ).

vyosek
VIP
VIP

#39 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rado se stalo...Pak napiste jak jste dopadl :wink:

Odpovědět