Díky, máte se mnou božskou trpělivost, i když už tu dávno neřešíme havěť.
Poptám se tedy, ale jsem značně skeptický. Zvlášť když je dneska hodně moderní dávat nové stroje bez cd. Předpokládám, že to asi pár dní potrvá, tak než se odmlčím chci se zeptat ještě na dvě věci:
1) Je jeden vadný cluster důvodem k reklamaci, nebo se mi vysmějou? Nebo mám systematicky pravidleně disk kontrolovat tím prográmkem, kterým jsme na chybu přišli a reklamovat až pokud začnou chyby třeba přibývat. Teď to bude kousek přes rok, co ntb vlastním a nejsem si jistej, jestli na disk neplatí zkrácená záruka jako na baterii.
2) když jsem kontroloval ty teploty tak u některých z nich se v tom progránku objevovali plamínky což dle mého selského rozumu značí, že se tam něco zahřívá víc než by mělo. Nejvyší teplota co jsem viděl byla kolem 65 stupňů ale nevím na čem a to jsem hrál jen online poker, žádnou novější hru. Můžete mi poradit jak notebook nějak šikovně zbavit prachu abych mu něco neudělal a zároveň ho nikde neotvíral abych tak nepřišel případně o záruku? Napadlo mě vysavačem skrz klávesnici, ale tam si nejsem jistý jestli to tak vůbec funguje. A pak skrz větrací otvory ale tam se bojím, že můžu udělat něco s větráčkem.
Jinak ještě jsem vám zapomněl poděkovat za to, že jsme vyřešili aspoň půlku problému a net běhá zase tak jak má. Byl to super pocit si zase po delší době zahrát delší turnájek beze strachu, že mě to kopne a příjdu o prachy za vstup