Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Detekce viru od Aviry

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
ninja_girl
Návštěvník
Návštěvník

Re: Detekce viru od Aviry

#31 Příspěvek od ninja_girl »

Tohle jsem zkoušela, všechno jede. Kdyby byl problém v tomto, tak myslím, že by to asi nejelo ve všech prohlížečích, a ne ve 3 ze 4. :)

JaRon
Moderátor
Moderátor

#32 Příspěvek od JaRon »

podla mna Ti to blokuje niektory z bezp. prvkov - takze doporucujem postupne vzdy jeden z uvedenych odinstalovat - restart a odskusanie:
Avira - Terminator - ZoneAlarm
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

ninja_girl
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od ninja_girl »

Takže mám tu malý update, odinstalování bezp. programů nepomohlo.

Teď se mi do ruky dostal klient, který má web u stejného webhostera a co se nestane, na stránku se nemůžu napojit. To už jsou dvě stránky od toho samého webhostera, ostatní, co tam mám jedou v pohodě.

Už nechápu, čím by to mohlo být, leda že by ty stránky byly na stejným serveru a v mým počítači byl ten server zablokovanej (ale jenom ve třech prohlížečích a Filezille)? Fakt už nevím, nenapadá mě nic jinýho než přeinstalace systému. :frusty: :dunno:

jm1112
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od jm1112 »

Přeinstalace je také řešení a asi i pomůže. To asi je tam proto, že jisté to není. Tohle, když nevím, proč se to stalo, mne vždy děsí, protože se to může opakovat a pak je člověk tam kde byl.

Opravdu se to týká jen protokolů www a ftp ? A jen na onu konkrétní adresu (IP) ?
Co ten wireshark, dalo se z toho něco poznat ?

ninja_girl
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od ninja_girl »

Stejně jsem chtěla o prázdninách nainstalovat Win 7, tak to budu muset udělat dřív. :D

Wireshark mi ukazuje, že je špatně checksum v hlavičce. Má být 0x0100, ale já mám 0x0001.

Zkusila jsem připojit kabel rovnou k modemu bez routeru, a tak to šlape. Nastavení routeru je defaultní, nic se neměnilo, žádné blokované stránky tam nejsou, reset jsem zkoušela.

Zkoušela jsem to jenom na http a ftp protokolech.

Takže otázkou zůstavá, proč router dělá tyto voloviny jenom u těchto stránek a u 3 prohlížečů ze 4. :arcisit: A na tom routeru jsou napojeny ještě další 2 PC a na každým ty stránky jedou v pohodě.

jm1112
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od jm1112 »

Jo taaakhle, takže on je to problém někde v komunikaci PC - router. Předpokládám, že zvolit jiný port na routeru už jste zkoušela.

Pak jedině zkusit jiný router

Jinak hodně "zábavy" s Win7 :D

Odpovědět