Detekce viru od Aviry
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
ninja_girl
- Návštěvník

- Místo/Bydliště: Brno
Re: Detekce viru od Aviry
Tohle jsem zkoušela, všechno jede. Kdyby byl problém v tomto, tak myslím, že by to asi nejelo ve všech prohlížečích, a ne ve 3 ze 4. 
podla mna Ti to blokuje niektory z bezp. prvkov - takze doporucujem postupne vzdy jeden z uvedenych odinstalovat - restart a odskusanie:
Avira - Terminator - ZoneAlarm
Avira - Terminator - ZoneAlarm
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
-
ninja_girl
- Návštěvník

Takže mám tu malý update, odinstalování bezp. programů nepomohlo.
Teď se mi do ruky dostal klient, který má web u stejného webhostera a co se nestane, na stránku se nemůžu napojit. To už jsou dvě stránky od toho samého webhostera, ostatní, co tam mám jedou v pohodě.
Už nechápu, čím by to mohlo být, leda že by ty stránky byly na stejným serveru a v mým počítači byl ten server zablokovanej (ale jenom ve třech prohlížečích a Filezille)? Fakt už nevím, nenapadá mě nic jinýho než přeinstalace systému.

Teď se mi do ruky dostal klient, který má web u stejného webhostera a co se nestane, na stránku se nemůžu napojit. To už jsou dvě stránky od toho samého webhostera, ostatní, co tam mám jedou v pohodě.
Už nechápu, čím by to mohlo být, leda že by ty stránky byly na stejným serveru a v mým počítači byl ten server zablokovanej (ale jenom ve třech prohlížečích a Filezille)? Fakt už nevím, nenapadá mě nic jinýho než přeinstalace systému.
Přeinstalace je také řešení a asi i pomůže. To asi je tam proto, že jisté to není. Tohle, když nevím, proč se to stalo, mne vždy děsí, protože se to může opakovat a pak je člověk tam kde byl.
Opravdu se to týká jen protokolů www a ftp ? A jen na onu konkrétní adresu (IP) ?
Co ten wireshark, dalo se z toho něco poznat ?
Opravdu se to týká jen protokolů www a ftp ? A jen na onu konkrétní adresu (IP) ?
Co ten wireshark, dalo se z toho něco poznat ?
-
ninja_girl
- Návštěvník

Stejně jsem chtěla o prázdninách nainstalovat Win 7, tak to budu muset udělat dřív. 
Wireshark mi ukazuje, že je špatně checksum v hlavičce. Má být 0x0100, ale já mám 0x0001.
Zkusila jsem připojit kabel rovnou k modemu bez routeru, a tak to šlape. Nastavení routeru je defaultní, nic se neměnilo, žádné blokované stránky tam nejsou, reset jsem zkoušela.
Zkoušela jsem to jenom na http a ftp protokolech.
Takže otázkou zůstavá, proč router dělá tyto voloviny jenom u těchto stránek a u 3 prohlížečů ze 4.
A na tom routeru jsou napojeny ještě další 2 PC a na každým ty stránky jedou v pohodě.
Wireshark mi ukazuje, že je špatně checksum v hlavičce. Má být 0x0100, ale já mám 0x0001.
Zkusila jsem připojit kabel rovnou k modemu bez routeru, a tak to šlape. Nastavení routeru je defaultní, nic se neměnilo, žádné blokované stránky tam nejsou, reset jsem zkoušela.
Zkoušela jsem to jenom na http a ftp protokolech.
Takže otázkou zůstavá, proč router dělá tyto voloviny jenom u těchto stránek a u 3 prohlížečů ze 4.
Jo taaakhle, takže on je to problém někde v komunikaci PC - router. Předpokládám, že zvolit jiný port na routeru už jste zkoušela.
Pak jedině zkusit jiný router
Jinak hodně "zábavy" s Win7
Pak jedině zkusit jiný router
Jinak hodně "zábavy" s Win7

Přispějete na provoz fóra?