Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Poděkování pro Vyosek
Moderátor: Moderátoři
Re: Poděkování pro Vyosek
To baguvix7: dekuji za chvalu, snad si to adminka vezme k srdci a zvedne mi plat

- Hulkee
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
@ riffman: Co ty víš, třeba je to jak v tý písničce od morčat - cituji: "Já nejsem teplej, já jsem jen lehce bi!"
Ale jinak myslim, že jste právě našli miss rádce 2010. SMS hlasování nemá cenu pořádat, spadly by Vám servery pod tíhou jeho fanclubu a dopadlo to jako v rusku při volbě největšího rusa...
Vyosek je NÁŠ BŮH. Sláva jemu, k němu se každý večer modlíme a prosíme ho aby vyřešil všechny naše problémy (ucpanou jímku nevyjímaje).
pozn. pod čarou: Doufám že jste poznali že se jedná o hyperbolu a ironii. Vyosek je skvělej rádce a jeho orientace nám může být víte kde.
Ale jinak myslim, že jste právě našli miss rádce 2010. SMS hlasování nemá cenu pořádat, spadly by Vám servery pod tíhou jeho fanclubu a dopadlo to jako v rusku při volbě největšího rusa...
Vyosek je NÁŠ BŮH. Sláva jemu, k němu se každý večer modlíme a prosíme ho aby vyřešil všechny naše problémy (ucpanou jímku nevyjímaje).
pozn. pod čarou: Doufám že jste poznali že se jedná o hyperbolu a ironii. Vyosek je skvělej rádce a jeho orientace nám může být víte kde.
Per aspera ad astra! In æternum et ultra!
RSIT - - AVP Tool - - HijackThis - - OTM - - Avenger - - Gmer - - MBR - - SystemLook - - OTL
CCleaner - - Defraggler - - Filehippo Update Checker
POSLOUCHEJTE RÁDCE (ví co dělá) a VŠECHNO PEČLIVĚ ČTĚTE!!!
“Všichni lidé jsou blázni. Ty, kterým se podaří své bludy vydat knižně, nazýváme filozofy.”
RSIT - - AVP Tool - - HijackThis - - OTM - - Avenger - - Gmer - - MBR - - SystemLook - - OTL
“Všichni lidé jsou blázni. Ty, kterým se podaří své bludy vydat knižně, nazýváme filozofy.”
WTFHulkee píše: Ale jinak myslim, že jste právě našli miss rádce 2010. SMS hlasování nemá cenu pořádat, spadly by Vám servery pod tíhou jeho fanclubu a dopadlo to jako v rusku při volbě největšího rusa...![]()
![]()
Ano to je pouze ironie, jsou zde jine a daleko vetsi kapacityHulkee píše: Vyosek je NÁŠ BŮH. Sláva jemu, k němu se každý večer modlíme a prosíme ho aby vyřešil všechny naše problémy (ucpanou jímku nevyjímaje).
- Hulkee
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Máš tu za nejkratší dobu působení největší fanclub. Toliko fakta.vyosek píše:WTF
To nepopiram...kompletni tym viry.cz jsou lidi na svem miste, kteří dokážou spolupracovat a udržovat extrémně vysokou úroveň tohohle fóra, kde 99% dotazů nečeká na odpověď víc než 24 hodin. Vám všem patří dík české a slovenské veřejnosti, pro kterou už spoustu let děláte tuhle extrémě záslužnou činnost, za kterou bohužel nedostáváte víc než dík a pár mizernejch stovek na příspěvku na chod fóra.vyosek píše: Ano to je pouze ironie, jsou zde jine a daleko vetsi kapacity
Tohle fórum bylo a je živoucí legendou.
Doufam že se někdy taky naučim luštit logy.
Kua fanoušek Morčat!!! Paráda!!!Hulkee píše:Co ty víš, třeba je to jak v tý písničce od morčat - cituji: "Já nejsem teplej, já jsem jen lehce bi!"
Já se taky připojuji ke spoustě spokojených lidí kterým si poradil, takže Děkuji 

Nemo11: Prace mela i trochu anrenalinovy nadech pri cisteni tech regu, ale zvladl jste to na jednicku 
Taky bych chtěla přidat poděkování Vyoskovi.
Všechny rady jsou pochopitelné i pro starší generaci, jako jsem já
ani mi hlavu neutrhl za mé ,,přehmaty,,
Fakt jste super.
Všechny rady jsou pochopitelné i pro starší generaci, jako jsem já
Fakt jste super.
Dekuji za uznani
Hlavu netrham, jelikoz Vasim prehmatem moje PC do kytek nepujde 
Kurnik, ty si můžeš zařídit fanclub. A to tě ještě neviděly.....

- riffman
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
ono je to lepsi 
Give us a chance to live
Give us a chance to die
Give us a chance to be free
Without fire from the sky
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Give us a chance, before you kill us all
Give us a chance to die
Give us a chance to be free
Without fire from the sky
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Give us a chance, before you kill us all
Presne tak rifferiffman píše:ono je to lepsi
- Hulkee
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k nové hodnosti!
(Modrá je dobrá, jak to zpíval žlutej pes...)
DekujiHulkee píše:Gratuluji k nové hodnosti!![]()
Opet skvele jednani, nemohu jinak nez vrele doporucit a mnohokrat podekovat!

Přispějete na provoz fóra?