Moderátor: Moderátoři
WTFHulkee píše: Ale jinak myslim, že jste právě našli miss rádce 2010. SMS hlasování nemá cenu pořádat, spadly by Vám servery pod tíhou jeho fanclubu a dopadlo to jako v rusku při volbě největšího rusa...![]()
![]()
Ano to je pouze ironie, jsou zde jine a daleko vetsi kapacityHulkee píše: Vyosek je NÁŠ BŮH. Sláva jemu, k němu se každý večer modlíme a prosíme ho aby vyřešil všechny naše problémy (ucpanou jímku nevyjímaje).
Máš tu za nejkratší dobu působení největší fanclub. Toliko fakta.vyosek píše:WTF
To nepopiram...kompletni tym viry.cz jsou lidi na svem miste, kteří dokážou spolupracovat a udržovat extrémně vysokou úroveň tohohle fóra, kde 99% dotazů nečeká na odpověď víc než 24 hodin. Vám všem patří dík české a slovenské veřejnosti, pro kterou už spoustu let děláte tuhle extrémě záslužnou činnost, za kterou bohužel nedostáváte víc než dík a pár mizernejch stovek na příspěvku na chod fóra.vyosek píše: Ano to je pouze ironie, jsou zde jine a daleko vetsi kapacity
Kua fanoušek Morčat!!! Paráda!!!Hulkee píše:Co ty víš, třeba je to jak v tý písničce od morčat - cituji: "Já nejsem teplej, já jsem jen lehce bi!"
Presne tak rifferiffman píše:ono je to lepsi
DekujiHulkee píše:Gratuluji k nové hodnosti!![]()
(Modrá je dobrá, jak to zpíval žlutej pes...)